2014. január 10., péntek

NOTD | Háromszögben leopárd

A tegnapi nap poszt nélküli volt, elég sűrű napom volt, alig egy-két órán keresztül voltam csak itthon, s előre időzíteni is elfelejtettem. Kárpótlásul ma rögtön két posztot is hoztam nektek.  Az elsőt a januári kihívás keretein belül.

Magát az ötletet még Kaylánál láttam, én nem feltétlenül ezzel a színkombinációval készítettem volna el, de mikor megpillantottam a januári kihívás következő témáját, tudtam, hogy mégis maradok az eredetinél. Azért, hogy ne cakkra ugyanolyan legyen, a mutatóujjam helyett a gyűrűsujjamra festettem a második leopárd mintát. Nekem nagyon tetszett a végeredmény, s csoporttársaim is megdicsérték.Használt lakkok:

Sajnos a képeken nem érvényesül a S-he lakk duokróm hatása, élőben is csak ritkán lehetett felfedezni. Ennek ellenére szerintem tökéletes párost alkottak, én nagyon szerettem viselni.

Nézzétek meg a többiek munkáit is:


16 megjegyzés:

 1. Csini lett! Tetszik a megoldás, és a színek is! :3

  VálaszTörlés
 2. Nagyon ötletes és profin kivitelezett :)

  VálaszTörlés
 3. Nekem elsőre egy leopárd-szuperhős jutott róla eszembe, de nem értem, miért :D Szuper lett, az AVON lakk pedig remek választás volt :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Wow! Ez meg sem fordult a fejemben. :D Leopárd-szuperhős. Hát ez kész. :D Nagyon jó. Köszi a megjegyzést. :D

   Törlés
 4. Köszönöm szépen! Örülök, hogy tetszett nektek is!

  VálaszTörlés
 5. Nagyon szuper lett!
  Jól összehoztad a két témát!:D

  VálaszTörlés
 6. @Zsózsó, köszi szépen! :)

  @Angel, muszáj összehoznom, különben nem lenne időm, se kapacitásom, hogy az összes témára készüljek. ^^ Köszi a megjegyzést, örülök, hogy tetszik.

  VálaszTörlés

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből