2014. január 22., szerda

Könnyű Viselet | Burgundi matricás

Pár poszttal előbb említettem, hogy útjára szeretnék indítani egy új rovatot. maga az ötlet már jó ideje megfogalmazódott benne, ám a végső lökést Gabi azon megjegyzése hagyta, hogy szeretne alkalmi manikűröket látni.

A rovatban majd megpróbálok könnyen összehozható, a mindennapokban hordható, egyszerűbb manikűröket bemutatni, meg időnként olyanokat is, melyek megtennék alkalmi viseletnek is. :)
Azt nem tudom, hogy milyen gyakran fogok jelentkezni, magamat ismerve amúgy is hiába szabnék meg egy intervallumot, pl. kéthetente, abból úgyis kicsúsznék, az időpontokat sosem tudom betartani. Így inkább nem is szabom meg, majd jön poszt, mikor úgy érzem, hogy megérett egy újabb bejegyzésre. :)

A mai manikűr egy valóban gyorsan elkészíthető viselet. Azt hiszem, körömmatricája már minden lánynak van, vagy vizes, vagy hagyományos, így könnyen elkészíthetitek Ti is ezt a manikűrt.

Én a Nővéremtől kapott S-he körömmatricát használtam fel.







Hogy jobban látszódjanak a matricák, piros lapon fotóztam le. :) Nagyon könnyen felragad, és szépen a felületre is tapad, nem áll ki sehol (annak ellenére, hogy a képen mintha úgy tűnne, pedig tényleg nem állt ki sehol).
A tartósságáról még egyelőre nem szeretnék nyilatkozni így, első használat után, de majd mindenképpen hozok róla posztot. :)

A manikűrt igen egyszerű elkészíteni, választunk egy olyan színt, melyen a matrica színei jól érvényesülnek. A kiválasztott lakkal kifestjük a körmünket, majd mielőtt teljesen megszáradna, ráragasztjuk a matricát, szépen rásimítjuk, a műveletet egy réteg fedőlakkal fejezzük be. És már kész is vagyunk. :)

Ti szoktatok matricás manikűröket készíteni?
Bevallom őszintén, én már lassan három éve nem használtam, pedig van még régebbről egy csomó. Most kezdtem őket előszedegetni ismét. :)

Mi a véleményetek erről az új rovatról? Esetleg van olyan manikűr, amelyet szeretnétek látni itt, a rovatban? Ha találatok egy olyan manikűrt, ami nagyon tetszik nektek, és kíváncsiak vagytok, hogyan lehet elkészíteni, küldjétek el a képet e-mailben és megpróbálok segíteni.

Szép napot! :)
Nézzétek meg, a többiek milyen burgundi manikűrt készítettek:

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből