2014. január 16., csütörtök

33DC2013 | Day 23 - Geometrical

A mai téma a geometria volt, nem bonyolítottam túl a dolgot, már tavalyelőtt, a karácsonyi ajándékos manikűrnél tapasztalhattam, milyen jól mutat együtt a piros és az ezüst lakkom, így őket hoztam főszereplőnek. A tegnap bemutatott cseresznyepiros lakkot alapnak, aztán rápöttyöztem szép szabályos háromszöget a körmöm felső végénél ezüst lakkal. Nekem tetszett a végeredmény, remélem, ezzel ti is így lesztek. :) Használt lakkok:

Már tavaly óta szerettem volna ezt a kis manit bemutatni nektek. Az egyik szomszéd kislánynak készült még tavaly januárban. Ő volt eddig a legfiatalabb, akinek a manikűrjét elkészítettem, természetesen szigorúan szülői engedéllyel. :) A lakkokat is ő választotta ki. Két -két körmére az Eccence Off to Miami! lakkja került alapnak, rá a S-he Stylezone 195-ös piros csillámcsoda, a többi hat körömre pedig ugyanilyen koncepcióval az Essence Og my Glitter! alap és az Essence Glorius Aquarius topper.


Szép napot!
Bella

4 megjegyzés:

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből