Lakkozz! Fotózz! Posztolj!

Manikűrös lányok, figyelem!

Egy újabb körmös kezdeményezésre, a Lakkoz! Fotózz! Posztolj! lánc elindítására szeretnélek invitálni benneteket!

A mára már elég széles körben ismerté vált Manikűrvadász példájára, ezt az ötletemet is a gasztro játékok (Süss! Alkoss! Díszíts! - SAD és Vigyázz! Kész! Főzz! - VKF) mintájára szeretném útjára indítani, melyen időről-időre én is nagy örömmel veszek részt, s remélem, így lesz ez a manikűrök terén is!

No de akkor beszéljünk kicsit magáról az LFP-ről. Annyiban hasonlít a Nail Club-ra vagy a ManiCute-ra, hogy itt is van egy adott téma, amelyben a manikűröket el kell készíteni, ám itt nincs megszabva, hogy kik a résztvevői az adott fordulónak. Ha tetszik a téma, ragadj lakkot, fényképezőt és már mehet is a dolog! ;)

Minden egyes fordulónak van egy háziasszonya, aki az adott forduló témáját adja, az posztolás időpontját szabja meg, az InLinkz kódot eljuttatja a többieknek, felkéri a következő forduló háziasszonyát, illetve ennek nevét és elérhetőségét majd el is küldi nekem legkésőbb egy nappal a kiposztolt bejegyzések után, hogy az összesítésben kihírdethessem a következő szervezőt (ami természetesen nem jelenti azt, hogy az aktuális háziasszony nem élhet azon előnyével, hogy a posztja végén megemlítse az új házigazdát).
Azt már teljesen szervezője válogatja, hogy a következő házigazdát hogyan választja ki: kéri, hogy ötleteket küldjenek, azok, kik házigazdák szeretnének lenni, az egyik kedvelt bloggerét kéri fel, esetleg kisorsolja, ezt mindenki döntse el maga. :)

Tehát kicsit összegezzük a fontosabb tudnivalókat:
Ki jelentkezhet?
-Bárki!
-A bloggal rendelkezők értelemszerűen oda pakolják ki a képeket a megadott időponttal
-Azok, akik nem rendelkeznek bloggal, de mégis szeretnének részt venni egy-egy fordulóban, függetlenül attól, hogy épp ki a házigazda, nekem küldjék el e-mailben az elkészült manikűr képét, természetesen a megadott időpontig. Én pedig vagy egy külön bejegyzésben, vagy pedig az összesítő posztban fogom őket bemutatni.

Mi dolga a házigazdának?
-Miután az előző forduló összefoglalója megjelent, meghirdeti saját blogján a következő fordulót.
-Ehhez természetesen készít egy promóképet is, lehetőleg olyat, amely passzol az általa választott témához. Fontos, hogy saját kép legyen, ne internetről összeszedett. Ez lehet akár egy régebben bemutatott kép is.
-A felhívó bejegyzésben közzéteszi a posztolás időpontját és az InLinkz kódot.
-Valamilyen úton-módon (lsd akár a fentebbi példákat) felkéri a következő házigazdát
-Legkésőbb egy nappal a határidő lejárta előtt elküldi nekem a következő házigazda nevét, elérhetőségét. Ha nem kapok e-mailt, élek azon jogommal, hogy én keressem föl az új forduló házigazdáját.
-Fontos! Házigazda csak olyan bloggal rendelkező személy lehet, aki már részt vett minimum egy korábbi LFP fordulóban!

Nézzük az eddigi forduló összefoglalóit:
1.Advent - Bella                             2. Disney-Thimmyke

 
3. Ételek - Manna                          4. Ékszerek - Iluss

       5. Virágok - Panni                          6. Fantázialények - You You

       7. Zene - Petra                          8. Országok - Detti és Mesy

 
9. Pöttyök - Mazsola                     10. Kedvencek - Bella

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből