2015. szeptember 28., hétfő

Manikűrvadász | 20. forduló - Niki, Bandita, Ildi, Marcsi manikűrje


Sziasztok lányok!

Bár időközben Niki blogja ismét aktívvá vált, mégis úgy alakult, hogy ebben a fordulóban is én fogom közzé tenni a bloggal nem rendelkező lányok manikűrjeit. A lentiekben olvashatjátok a lányok vendégbejegyzéseit, melyeket mint mindig, most is a beérkezés sorrendjében illesztettem be a bejegyzésbe.


Niki

Először is szeretnék nagyon-nagyon bocsánatot kérni mindenkitől. Szerettem volna ezt a fordulót teljes egészében megszervezni, hiszen az egyik álmom volt az, hogy én rendezhessen egy Manikűrvadászt, de annyi minden közbejött, hogy töröltem a blogomat. //Ami azóta ismét aktív! - Bella// Ettől függetlenül nem szerettem volna kiszúrni senkivel, így Bella jóvoltából itt olvashatjátok a posztomat.

A sorsoláson Szilvit, a K-öröm bloggerináját kaptam, így nála csemegéztem a manikűrökből. Nagyon sok szép, igényes körömfestése van, így nem is tudtam egyre leredukálni ezt a számot, ezért két manit is újraalkottam tőle. Az első a Blobbicure manija ( http://k-orom.blogspot.hu/2015/01/31dc2015-22-blobbicure.html )A színeken változtattam, én nude-lila kombóban készítettem el. A hüvelykujjam kifejezetten tetszik, sajnos a többinél elég nagyok lettek a pacák, így nem lett olyan szép a végeredmény.A másik manikűr, ami megihletett, az a Lady Gaga: Americano zenére készült festése (http://k-orom.blogspot.hu/2014/03/musical-mani-monday-lady-gaga-americano.html).Waterfall technikát alkalmaztam, de sajnos szebben mutatott volna több és vékonyabb vonalkával a mani. Viszont így, lemattítva egészen elnyerte a tetszésemet.
Bandita

Sziasztok Lányok!

Az Isabella (http://vaniliamamor.blogspot.hu/) által megálmodott manikűrjáték 20 fordulójában vagyunk. Itt érkezett el az a pont, hogy már azt érzem, mintha a kezdetek óta Veletek tartanék, legalábbis nem tudom pontosan felidézni, hányadik alkalommal vadászok nálatok, de egy biztos, minden alkalommal alig várom, hogy elérkezzen a posztolás időpontja! :)

Ezúttal Niki (http://www.nikkiifashion.blogspot.hu/ ) az "áldozatom", amit heves szívdobogással vettem tudomásul, tekintve, hogy nem ez volt az első alkalom, hogy mazsoláztam a körmös alkotásai között, és több manikűrjével is erősen szemezgettem már régóta!
Miközben válogattam az általa készített manik között, az járt a fejemben, vajon gondol-e rám abban a pillanatban, hogy próbálgatja-e találgatni, hogy melyik lesz a befutó, és ezen a gondolatmeneten bőszen vigyorogtam, merthát ez a játék lényege, ez adja a különlegességét, és szerintem ettől vagyok hűséges a Manikűrvadász-hoz!

Ezúttal egy hibiszkuszos manikűrt választottam Nikitől (http://www.nikkiifashion.blogspot.hu/2015/06/tropusi-kormok-hibiszkusz.html#more), és a választásom nem esztétikai, hanem érzelmi alapon történt. Niki nagyon szerette ezt a munkát elkészíteni, és olyan kedvesen, szeretettel írt róla, hogy azonnal eldöntöttem, ez lesz az, amit megpróbálok rekonstruálni, igyekezvén megőrizni a manikűr sajátosságait.


Íme az én verzióm:A virágdíszes körmök megalkotásában az egyetlen könnyű feladat az alapszín kiválasztása volt, ez a csodálatos "gömbölyűszilva"-színű körömlakkom az egyik legbecsesebb őszi kedvencem, így nem volt kérdés, hogy Ő lesz az igazi.
Több módszerrel próbálkoztam, mire összejött a virágmotívum és a jellegzetes Niki-féle gyűrűsujj-hüvelykujj páros! :)
A No Water Marble ehhez a témához nem illett, akrilfestékkel túl ovis volt a végeredmény, akvarellel sem tudtam olyat pingálni, hogy sikoltozzak gyönyörűségemben, és bizony, napokig szöszöltem, mire kitaláltam, hogy körömlakkokból fogom elkészíteni a mintákat. A végeredmény ugyan nem hibiszkusz lett, inkább színpompás Büdöske, (remélem, így hívják, kicsit margarétaszerű virág, kerek szirmokkal sárga-piros-barna színátmenetekkel, légysziiii írjátok meg, mihez hasonlít leginkább) de bízom benne, hogy tetszeni fog!


Köszönöm szépen a részvétel lehetőségét, a házigazdának pedig azt, hogy vendégül látta a posztot a blogján.


Szeretettel:
bandita

Ildi

Sziasztok!

A Manikűrvadász 20. fordulóján Dorkától kellett vadásznom. Ezt az egyszerű vidám manit választottam, melyet kicsit átalakítottam a mostani esős őszi időhöz.

Dorka manija:

Az én változatom:


Szép napot mindenkinek!
IldiMarcsi

Sziasztok, Manikűrvadász Lányok! :)

Először is szeretném megköszönni Nikinek, a 20. Manikűrvadász háziasszonyának, (http://lakkjegyzet.hu) és Bellának (http://vaniliamamor.blogspot.ro) a lehetőséget, hogy részt vehettem a fordulóban, és megjelenhet a blogszférában az újraalkotott manikűröm. :)

A sorsolás után kiderült, hogy Mannától (http://mannakormok.blogspot.hu) fogok vadászni, aminek nagyon örültem, mert ismertem már a blogját, viszont most még többször kerestem fel, hogy válogathassak a szebbnél szebb manikűrök közül. :)

Nem volt könnyű dolgom, ezért végül úgy döntöttem, hogy két manikűr egyesítéséből fogok vadászni, és egy kicsit átalakítom őket. Manna első manikűrje, ami megfogott, egy gyönyörű, lila holografikus lakkal készült, amit már biztosan sokan ismertek, és szeretitek is, hozzám hasonlóan. :)


A második manikűr pedig egy szürke lakk, megfűszerezve egy kis ezüst holografikus lakk csillámaival. :)


A saját változatomban a szürke lakkot ezüst holografikus körömlakkokkal helyettesítettem, a lila holo lakkot pedig egy sötétebb lila, metálos, mégis matt körömlakkal, mivel nekem már nagyon őszi hangulatom van ebben az esős, hűvös időben. A színeket pedig szerettem volna feldobni egy kicsit, ezért szürke tavirózsákra esett a választásom. :)
Felhasznált körömlakkok:
Catrice Luxury Lacquers Liquid Metal Nr. 06 – LilacLike
Moyra Holographic Nr. 251
Flormar Nr. 392 – Holographic Silver
Essence Nail Art Special Effect Topper Nr. 03 – Hello Holo
Janet körömmatrica
Moyra Gyorsszárító fedőlakk


Már nagyon várom, hogy láthassam a többiek alkotásait is! :)

Marcsi


23 megjegyzés:

 1. Bandita, annyira aranyos vagy, imádtam minden mondatod olvasni :) Meghatottál, tényleg. A manikűröd pedig elképesztően szép lett, bár azt hiszem ezzel nem mondok újat. :)

  VálaszTörlés
 2. Nagyon ügyesek voltak a lányok : )) mindegyik manikür tetszik.

  VálaszTörlés
 3. Mindegyik csodás lett :)
  Bandita, gyönyörű lett a virágod!

  VálaszTörlés
 4. Nagyon jók lettek, el vagyok bűvölve, hogy két manim is szerepelt, Köszönöm Niki! Bandita nem tud olyat alkotni amitől ne tapadnék a képernyőre csorgó nyállal, teljes a katarzisom!!!!

  VálaszTörlés
 5. Ügyesek vagytok. :) Bandita manikűrje különösen tetszik. :)

  VálaszTörlés
 6. Nagyon szepsegesek lettek a manik lanyok! :)

  VálaszTörlés
 7. Nagyon szépet alkottak a a lányok, Bandita virága gyönyörűséges, bármire is hasonlít, akár "büdöske", akár más :) Kapásból én fréziát mondtam volna...

  VálaszTörlés
 8. Niki a Lady Gagás manikűr nagyon jó, köszönöm a fordulót :)
  Bandita, a Büdöske virág és a manikűr úgyahogy van, nagyon a ott van a szeren, szép lett.
  Ildi ez a pöttyös manikűr bejövős ;)
  Marcsi Ezüst holografikus és metálos sötétlila kombináció nagyon jó! ;)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szééépen, örülök, hogy tetszett! :)

   Törlés
 9. Nagyon tehetségesek vagytok lányok, nem is értem miért nem vezettek ti is blogot. Én feliratkoznék az biztos. :) Nagyon tetszett az összes manikűr. *-*

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. De aranyos vagy, Plizike, most aztán elpirultam… :* Nagyon köszönöm a többiek nevében is! :)

   Törlés
 10. Bandita, olyan gyönyörű lett a hibiszkuszos-büdöskés manid, nagyon tetszett! :D

  VálaszTörlés
 11. Niki buborékos manikűrje nagyon tetszik, Ildi pöttyös őszikéje szuper, hangulatos, Marcsié pedig álomszép lehetett élőben, sajnos a fotók miatt kicsit elvész a varázslat!
  Ne haragudj érte, tudom, már nem először piszkállak a fotók miatt, de hidd el, valóságos fizikai fájdalom, hogy látom, ragyog, és rendkívüli szépségű a manid, de mintha egy fátyol mögött látnám! :(

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon kedves vagy, Bandita, köszönöm szépen, és örülök, hogy ennyire tetszett a manim! :)

   Sajnos telefonnal készülnek a fotók, úgyhogy a minőségük nem a legjobb, de igyekszem majd tisztábbakat készíteni. Lehet, hogy makrókkal kellene próbálkoznom?! :)

   Törlés
 12. Mindegyik lány ügyes. Gratulálok!
  Bandita, a te manikűröd álmomszép *-*

  VálaszTörlés
 13. Nagyon szépek lettek a manikűrök!! Bandita, hihetetlen ez a kézügyesség!!

  VálaszTörlés
 14. Wow, csodásak lettek lányok, mindegyikőtök igazán szépet alkotott! Én is támogatom az ötletet hogy írjatok blogot, igazán érdemes lenne! Ebből a fordulóból mindegyik vadászott mani gyönyörű lett :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon köszönöööm, örülök, hogy tetszettek a fotók! :) Háááát, várom a szerzőtársak jelentkezését a jövőbeli bloghoz, mert egyedül túlságosan lusta lennék hozzá, az biztos. :D

   Törlés
 15. Bandita! Bájos a virágod! Ő lenne az a híres? :)

  VálaszTörlés
 16. Lányok, köszönöm szépen én is a kedves hozzászólásotokat, örül a szívem, és alig várom már a következő fordulót! :)

  Karolina: Igen, Ő az a híres! :D
  A Te manikűröd láttán hittem el azt, hogy körömlakkból is lehet szép szirmokat festeni! :)

  VálaszTörlés
 17. Nagyon ötletesek és egyediek lettek a manik!

  VálaszTörlés
 18. Nagyon jól megoldottátok a feladatot! Eszméletlen,hogy kb. ugyanazt megcsináltátok. Hihetetlenek vagytok!:)))

  VálaszTörlés
 19. Mindegyik csodaszép lett!:)
  Bandita gyönyörűek lettek a virágaid!!*-*

  VálaszTörlés

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből