2015. december 25., péntek

December színei | Arany

Sziasztok!

Ahogy a "Hogyan öljük meg a férjünket?" (Apropó, ajánlom mindenkinek NEM elolvasni. Borzasztó.) egyik főhőse az orgazmusát, úgy én a lakkozás hajlandóságomat veszítettem el. Egyszerűen fáj már a gondolat is, ha lakkokra kell nézni. :/ meglátszik a manikűrön is. Tegnap este kínkeservesen született meg.
Novemberben még nagyon mást terveztem erre a témára. Aztán a nyomdalemezek megérkezésével gondolkodtam egy hópelyhes francián, de idő hiányában azt is elvetettem. Aztán eszembe jutott gy pöttyös. Csak arra nem gondoltam, hogy mire a kivitelezésig érik, már sem türelmem, sem kedvem sem semmim nem lesz, hogy elkészítsem. Már úgy voltam vele, hogy sima arany lakkal kifestem, aztán jól van. Végül a másik három elől lévő lakkot is bevetettem (Eredetileg karácsonyi manikűrt szerettem volna készíteni rögtön utána... csúúúúúfos kudarcba fulladtam. Holnap jövök részletekkel.)
Nem volt türelmem pontozót sem keresgélni, a lakkok ecsetével készítettem a pöttyöket, illetve fogpiszkálóval a pöttyöket.


Használt lakkok: ANNY Kiss the winner, Golden Rose Paris 239, A-England Rose Bower, franken fehér.


A többiek alkotása:

8 megjegyzés:

 1. Nincs ezzel a manikűrrel semmi baj, nekem nagyon tetszik, játékos, aranyos :)

  VálaszTörlés
 2. Egyszerű minta, de nagyon hatásos és szép. A karácsony sok feladatot tartogat a magamfajta háziasszonynak, így komplikáltabb manikűrt most nem tudok készíteni, de mivel amúgy is aranyba öltöztettem a körmeimet, az alap már meg is van ehhez a karácsonyi manihoz... lehet hogy feldobom én is néhány pöttyel, ezek a karácsonyi színek megunhatatlanok!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen! Kíváncsian várom a te változatodat is! Igazad van, valóban megunhatatlanok. :)

   Törlés
 3. A pöttyös az mindig befutó.^^

  VálaszTörlés
 4. Szerintem nagyon szép az arany karácsonyi manid a cuki pöttyökkel, és egyáltalán nem baj, hogy nincs túlbonyolítva! :)

  VálaszTörlés
 5. Köszönöm szépen a kedves hozzászólásokat! ♥

  VálaszTörlés
 6. Hát van ilyen, néha nekem is inkább kötelező dolog hét közben a lakkozás, máskor meg minden nap kétszer átfestem a körmeimet, szóval ha nem megy, ne erőltessük, kell a pihi, mert akkor élvezetes a hobbi. A mani tetszik, nem látszik rajta a csömör :) Kellemes pihenést!!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nálam idén már másodszor fordul elő. :( Remélem, ezúttal nem nyúlik ki olyan hosszúra, mint az év elején. :)
   Örülök, hogy tetszik a manikűr!

   Törlés

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből