2015. december 13., vasárnap

24 Day of Christmas | Day 10-12: Poinsettias, wreathes, holly

Sziasztok!

Bár tegnapra terveztem hozni ezt a bejegyzést, egy picikét megcsúsztam, úgyhogy most mutatom be a karácsonyi kihívás következő három témájára alkotott manikűrömet.


10. Mikulásvirág

Használt lakkok: Golden Rose Holiday 64 (piros homoklakk), fehér franken, Maybelline MiniColorama Candy Apple (piros), Rapsodi 350 (zöld).11. Koszorú
2012-ben már készítettem egy koszorús manit, úgyhogy nem nagyon volt kedvem egy újabbhoz. Végül egy ilyen változat mellett döntöttem.
Csak két lakkot használtam: egy franken franciát és a Golden Rose Paris 239-est.

12. Magyal
Erre a témára is készült már manikűr (csak ezt az egyet kaptam meg, pedig fogadni mertem volna rá, hogy volt más is -> 2013) . Ennek ellenére ehhez valahogy sokkal több ötletem lett volna. Végül viszont -idő és energia hiányában- egy egyszerűbb, felejtősebb verziónál maradtam.
A franken arany lakkom mellett a másik szereplő a Gabrini 373méregzöld lakkja volt.


Van a mostani hármasból kedvencetek? Melyik az? Én igazán egyikükkel sem vagyok megelégedve.

Kellemes vasárnapot!
Bella

3 megjegyzés:

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből