2015. december 23., szerda

Manikűrvadász | Karácsonyi forduló - Marcella, Marcsi és Ildi munkája


Sziasztok!

Örömömre, ebben a fordulóban is volt három olyan vadászó, aki nálam, vendégposzt keretén belül mutatja be az alkotásait. Az alábbiakban ezeket a manikűröket csodálhatjátok meg.

Marcella

Sziasztok Lányok!

Ez az első Manikűrvadászom, így szeretném megköszönni Bellának a lehetőséget a részvételre és a vendégposztra. A sorsoláson Nikkii lett a párom. Mikor elkezdtem böngészni a manikűrjeit, az volt az első gondolatom, hogy ezek nagyon profi munkák, nehéz dolgom lesz. Szóval nem volt egyszerű a választás, de egyszer csak szembe jött velem ez a csoda, amit Nikkii szintén egy Manikűrvadászra készített.


Eredeti

 Lelki szemeim előtt rögtön meg is jelent a karácsonyi, magyallal díszített változat, így nem volt kétséges, hogy ő lesz az áldozatom. Nem maradt más hátra, mint a megvalósítás. Szerettem volna klasszikus karácsonyi színeket használni, aranyat, fehéret, pirosat, zöldet. A végeredmény ilyen lett. Én egyszerűen imádom. Remélem Nektek is tetszik!Süteményekben bővelkedő boldog karácsonyt mindenkinek! :)

Marcella


Marcsi

Sziasztok Lányok!

Végre elérkezett a Manikűrvadász várva-várt karácsonyi fordulója. :) Bevallom, nagyon izgatott voltam már a sorsolás előtt is, hiszen már tudtam, milyen különleges témájú lesz ez a forduló. A házigazda Bella volt, akinek szeretném megköszönni, hogy megjelenthet a blogján a manikűröm!

Páromként Megaerát kaptam, akinek a blogját eddig még nem ismertem, de most lehetőségem nyílt rá, hogy rendszeresen felkeressem és böngésszem, aminek nagyon örültem. :) Nem kellett túlságosan sokat kutakodnom, amíg ráakadtam egyik Karácsonyi kihívásos manikűrjére, erre a szépséges, ünnepi hangulatú, arany csillagos körömfestésre:A Megaera által választott zöld szín teljesen megigézett, ezért más alapot én sem tudtam volna elképzelni a körmeimnek, hiszen annyira a Karácsonyt, és a fenyőfa tűleveleinek érintését, illatát juttatja az eszembe ez a mélyzöld árnyalat. Csillagok helyett fenyőfás manikűrt álmodtam meg magamnak, ezért díszítőszalagos technikával készítettem el a fenyőket. Egy-egy ujjamra holo glitteres fenyő került, a másikakra pedig arany fenyők, hogy az ünnepi ragyogás se maradjon el. :)

Itt láthattok néhány képet a karácsonyfás manikűrömről:Nagyon boldog vagyok, hogy részt vehettem az ünnepi Manikűrvadászban, és szeretnék mindenkinek Boldog, szeretetben eltöltött, mézeskalács és fahéj illatú Karácsonyt kívánni!

Szeretettel,
Marcsi

Ildi

Sziasztok!

A Manikűrvadász karácsonyi fordulóján ezúttal Akane Arabellától vadászhattam, aki már ismerős a körömlakkos facebook csoportból :) Nagyon szeretem a munkáit, igazán közel állnak hozzám.
Több manija is tetszett, végül ezt választottam, és egy kicsit ünnepiesebbre vettem a színeit, de alapja, a holos lakk megmaradt.

Az eredeti manikűr:


Az én verzióm:


Szép karácsonyt mindenkinek! :)
Ildi

A többiek alkotása:

14 megjegyzés:

 1. Nagyon jól sikerültek a manikűrök! :)

  VálaszTörlés
 2. Mindhárom lány szuper manikűrt alkotott, de Marcelláét remélem, lesz módom a közeljövőben levadászni! Le vagyok nyűgözve! :)

  VálaszTörlés
 3. Csajszik, nagyon ügyesek vagytok! Marcella, lenyűgöztél ezzel a manikűrrel, profi munka!

  VálaszTörlés
 4. Szépek lettek a manikűrök!! (-:

  VálaszTörlés
 5. Mindhárman szuper manikűröket alkottak! Marcelláétól leesett az állam, nagyon jól újragondolta ezt a rúzsás vintage manikűrt, irtó ötletes :) És közben el is felejtettem, hogy tőlem ketten is vadásznak, de kellemes meglepi volt rábukkanni, és nagyon tetszik Marcsi verziója is ^^ Ildié meg azért telitalálat nálam, mert lila és indás :P Ügyesek voltak a lányok nagyon!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen, Era, örülök, hogy tőled vadászhattam karácsonyi manit! :D

   Törlés
 6. Köszönöm, aranyosak vagytok! Örülök, hogy tetszik az alkotásom :) A többieké is nagyon szép lett!

  VálaszTörlés
 7. Nagyon szepseges manikurok lettek lanyok! :)

  VálaszTörlés
 8. Szépséges mind! Nagyon tetszik, hogy Marcella egy egyáltalán nem karácsonyos manikűrt alakított azzá.

  VálaszTörlés
 9. Mindegyik meseszép lett! :) Nagyon ügyesek vagytok!

  VálaszTörlés

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből