2015. december 13., vasárnap

Kreatív | Hímzett norvég mintás karácsonyfadísz

Sziasztok!

Már nagyon sokszor említettem, mennyire szeretem a norvég mintás dolgokat. Így mikor tavaly megpillantottam ezt a mintát, egy percig sem volt kérdéses, hogy elkészítem. Sajnos az egyetem és egyéb teendőim miatt csak 25-én készült el, rögtön ment is fel a fára. Viszont akkor már nem szerettem volna külön bejegyzésben megmutat ni, így türelmesen várt egy évet a sorára. :)
A tavalyi fán pont a szobámmal szemben lévő ágon volt, így rögtön szembetűnt, imádtam. ^^ Én minden évben készítek kézzel készített apróságokat. A fán is látható csillagokból már szerintem több százat is készítettem, ennek egy része a saját fámra kerül, de legalább felét elajándékoz(tam)om.

2011-ben életem első filc karácsonyfadíszét küldtem el Dalmának ajándékba. 2012-ben két kisebb filc dísz utazott hozzá (a fejlődés azért szemmel látható volt^^), 2013-ban vastagabb papírból készítettem díszeket/ajándékkísérőket, 2014 pedig egy hímzett dísz utazott. Én egyszerűen imádtam azt a díszt, azóta is tervezgetem, hogy magamnak is el kéne készítsem. ^^

Hogy tetszik a hímzett karácsonyfadíszem? Szeretitek a kézzel készített díszeket?

Szép estét!
Bella

4 megjegyzés:

 1. Nagyon szép, én is szeretek hímezni, de karácsonyfa díszt még nem hímeztem :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm! Örülök, hogy elnyerte tetszésedet. :)

   Törlés
 2. Szép lett. Eszembe sem jutott, hogy hímzett díszt tegyek a karácsonyfára, pedig miért ne, horgolt angyalkáim is vannak.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülök, hogy tetszik! Nálam a horgolt angyalkák elmaradnak még. Talán ha végre megtanulok horgolni, pótolhatom az elmaradást.:)

   Törlés

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből