2015. december 12., szombat

Teszt | BornPrettyStore BP-01-es karácsonyi nyomdalemez

Sziasztok!

Kedden végre megérkezett a BPS-től a kis csomagocskám, viszont csak csütörtökön tudtam kivenni a postáról. Mindegy is, a lényeg, hogy már itt van. ^^ Most őt szeretném bemutatni nektek, bár egy annyira ismert és közkedvelt darabról van szó, hogy szerintem sokunk repertoárjában megtalálható.




A szokásos vagány kartoncsomagolásban érkezett, kék védőfóliával. A nyomdalemez széle picit éles, de nem olyan veszélyes.


Én már tavaly is nagyon szemeztem ezzel a lemezzel, főleg a hópelyhek miatt, de nem volt merszem megrendelni. Idén azért rásegített a hatalmas árkedvezmény, illetve a tudat, hogy épp útban van hozzám egy normális(abb) nyomdázó.

A lemezen 12 minta található, ebből 9 kisebb és 3 nagy. Őszintén szólva, én nem is tudom, hogy van-e valaki, akinek a körmére ráfér az a hatalmas karácsonyfa a közepén. Pedig amúgy nagyon szép, de hát bazi nagy... ha meg csak részletet nyomdázok, úgy nem olyan csini. :/



Elfelejtettem, hogy a megérkezésekor már egyszer befotóztam, úgyhogy kétféle háttérrel is sikerült képeket készíteni. :D





Beszkennelve

Próbáltam papírra is nyomdázni. Sajnos nekem még nem mindegyik minta jön fel szépen. A három fenyőfásnál kétszer is próbáltam, de nekem a nagy mélyedésből mindig kiszedi a lakkot a lehúzó... :/ No de majd jól kitanulmányozom, hogy hogy húzzam el.


Most csak egy manikűrt hoztam mutatóba, de ne tudjátok meg, mennyit szenvedtem vele... A mutató- és középső ujjamon elsőre sikerült a minta. A kicsi csak másodikra, a mostanság sokat emlegetett szemmérték hiányának köszönhetően. Az első próbálkozásról a képet Instagramon megnézhetitek. A gyűrűs ujjamon fogalmam sincs, hányszor próbáltam újra, mert mikor harmadik lemosásnál elvesztettem a fonalat.




Még készült két manikűr ezzel a nyomdalemezzel, azok is a napokban a kihívások kikerülnek. :)

Ha megtetszett ez a nyomdalemez, kedvezményes áron (0,90 euró) itt tudjátok megrendelni. A VNX31-es kóddal  pedig 10%-os árkedvezményben is részesülhettek.

Nektek megvan a nyomdalemez? Milyen gyakran használjátok?

Szép napot!
Bella
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből