2014. november 13., csütörtök

LFP | 10. forduló: Kedvencek - Összefoglaló


Sziasztok!

Pár napja került sor a Lakkozz! Fotózz! Posztolj! utolsó fordulójának posztolására, ennek az összefoglalóját láthatjátok most.

Nem tagadom, egy részből nagy csalódás volt ez a forduló, hiszen a szokásostól eltérően, alig páran vettünk csak részt ebben az utolsó fordulóban. :( A posztolás előtt még gondolkodtam, hogy egy szülinapi fordulót is jó lenne hozni, de most már tényleg semmi értelmét nem látom, így egyelőre valóban ez a kedvences, 10. forduló marad az utolsó.
A nyíl után azt a témát láthatjátok, ahonnan a kedvenc manikűr lett hozva, zárójelben ott a link is. :)1. Thimmyke -> Pöttyök (9. forduló)

2. Mazsola -> Virágok (5. forduló)

3. Noémi -> Fantázialények (6. forduló)

4. Manna -> Virágok (5. forduló)

5. Judy -> Disney (2. forduló)

6. Bella -> Ételek (3. forduló)

7. Bella -> Ékszerek (4. forduló)

8. Bella -> Virágok (5. forduló)

9. Bella -> Pöttyök (9. forduló)

Köszönöm az eddigi részvételeket! :)

Szép napot,
Bella

4 megjegyzés:

 1. Csodálkoztam ,hogy csak ennyien vettünk rész , mivel mindig 10-14-en szoktunk lenni:)
  És nagyon sajnálom ,hogy most ez volt az utolsó forduló :( . Remélem később még lesz (reménykedek)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Még meglátjuk. Ebben a formájában már biztos nem, ahhoz van már épp elég hasonló. :)

   Törlés
 2. Sajnálom, hogy egyelőre itt a vége, de ehet egy kis pihenő jót fog tenni a kihívásnak, vagy egy kis újraértelmezés esetleg. :) De attól sem félek, hogy esetleg nem valami teljesen új ötlettel állsz elő, ami még izgalmasabb lesz. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Új ötleteim vannak, majd meglátom, hogy érzek-e elég erőt és kitartást magamban ahhoz, hogy meg is valósítsam őket. :)

   Törlés

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből