2015. június 25., csütörtök

HAUL | Budapesti zsákmány

Sziasztok!

A múlt héten volt szerencsém pár napot Budapesten tölteni, így a Westendbn található Naillandet és Rossmant is felkeresni - nálunk ugyanis egyik sincs. Mivel holnap indulok is egy másik táborba, élménybeszámolóval csak július első felében tudok jönni, addig is egy minibb-félét olvashattok Cincnél, hiszen vele is találkoztam, míg kint voltam. :)


Gondolhatjátok, mennyire nehéz volt a pultnál keresgélni, szegény Réka barátnőm már meg is unta a dolgot, mire sikerült a két A-England lakkot, a PP szépséget és a Moyra Deep Forestjét kiválasztanom. Moyra lakkot nem állt szándékomban vásárolni, viszont erre a lakkra már azóta fájt a fogam, hogy megjelent, viszont nálunk nem találtam, így egy percig sem volt kétséges, hogy megvegyem-e, mikor a pulton rábukkantam. Az A-England St. George lakkjával is ez a helyzet, már hosszú évek óta van a kívánságlistámon, így amint megpillantottam, már vettem is le. Mindenképpen szerettem volna egy piros holo lakkot is, sajnos ind csak bordók voltak, ez volt a legpirosabb mind közül, így ő jött velem haza. PP lakkok közül nem ezt szerettem volna, de amit előzőleg kinéztem, épp nem volt, így a Bohemian és egy kékes árnyalat jött szóba - magamat ismerve, az előbbit jobban kihasználom, így esett végül rá a választás.

A-England Saint George, Rosebower; piCture pOlish Bohemian

A Rossmanban már tényleg nem állt szándékomban vásárolni, még úgy sem, hogy nagyon kíváncsi voltam az új Essence lakkokra (és nem csak), aztán megpillantottam a Crushed Catrice lakkokat és teljesen elvesztem. :) Miután a piros és lila árnyalatot a kosaramba tettem, úgy voltam vele, hogy most már egy lakk igazán nem oszt-nem szoroz. Szóval eljött velem a menta színű Essence lakk is. A fehéret és csillámosat pedig Cinctől kaptam. ♥

Essence the Gel 40 Play with my mint; 33 Wild white ways; 43 Girl's Best Friend

A régi nagy kívánságok. *.*
Catrice Crushed Crystal PLUMdogMillionaire, Royal REDding; Moyra Aqua Jeans Deep Forest
Nektek megvan valamelyik lakk? Mi a véleményetek róla? Melyikről szeretnétek hamarabb posztot látni?

Szép napot,
Bella

5 megjegyzés:

 1. A Rose bower megvan, nagyon szeretem, gyönyörű, elegáns piros, rajtam két napig bírja, mint a pirosak általában.
  A Bohemiant megnézném :)

  VálaszTörlés
 2. Bohemianra én is kíváncsi vagyok. Rose Bower, St.George szuper nyomdázni is, a két legszebb A-England lakk, szerintem. Nekem még fáj a fogam a Percevalra. Nagyon szép lakkokat vásároltál, jól kihasználhatók.

  VálaszTörlés
 3. Nagyon szépek. :) Nekem az essence lakkok tetszenek a legjobban. :)

  VálaszTörlés
 4. a glitteres Essencere kíváncsi vagyok. mindig nézegetem a boltban, de sosem hoztam még el eddig. :)

  VálaszTörlés
 5. Ó, a St. George-ra de régóta vágyok én is, remélem a nyár folyamán be tudom szerezni végre :) Klassz dolgokat vettél egyébként.

  VálaszTörlés

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből