2014. december 15., hétfő

NOTD | Üvegbe zárt tél + Eredményhirdetés

Sziasztok!

Ismét csúsztam egy napot a kihívással, de most sem volt időm hamarabb elkészíteni a manikűrt, késő este meg már nem akartam kiposztolni.

Az év első felében, még nyáron is, elég gyakran hordtam ezt a fehér homoklakkot, akkor is hatalmas kedvencem volt, na de most, télen... valami csodás! Csak nézem, és nézem. Hosszú másodpercekig képes vagyok bámulni a körmeimet. Egyszerűen imádom ezt a lakkot!Mivel három-, sőt, esetenként négyréteges lakkról beszélünk, elég gyorsan fogy. Nagyon gondolkodom, hogy még egy üveggel be kéne szerezni ebből a csodából amíg még kapni lehet a boltban.És végezetül jöjjön a karácsonyi nyereményjáték szerencsése:

Fanni, kérlek e-mailben küld el a címedet, ahová postázzak. Holnap reggel 8 óráig várom a e-mailt, ha addig nem jelentkezel, a csomag nálam fog pihenni, míg új gazdát nem kap.

Szép napot mindenkinek!
Bella

8 megjegyzés:

 1. Nagyon szép a manikűr:) mindig különlegesek, felismerhető hogy ki készítette ^_^

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ó, köszi szépen! El sem hiszed, mennyire feldobtad ezzel a hozzászólással a napom. ♥

   Törlés
 2. Csodaszép lett :)
  Gratulálok a nyertesnek :)

  VálaszTörlés
 3. De jó, örülök, hogy nyertem!! Máris küldök egy e-mailt. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Remélem, épségben megérkezik majd a kis csomag. :)

   Törlés

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből