2015. június 24., szerda

NOTD | Virágos félhold kivi alapon

Sziasztok!

Még hónapokkal ezelőtt pillantottam meg ezt a manikűrt, már akkor tudtam, hogy ezt el szeretném készíteni. Aztán szülinapomra készülve megláttam ezt a zöld színű Miss Sporty lakkot és rögtön előttem is volt a manikűr, Ami persze nem sikerült olyan jól, mint az eredeti, de nekem is így tetszett, majdnem egy hétig hordtam!
Mivel nem volt előttem a kép és emlékezetből készítettem, nem lett teljesen olyan, mint az eredeti. Biztos vagyok benne, hogy ezt a manikűrt még el fogom készíteni, akkor valószínűleg megpróbálok tényleg virágra emlékeztető motívumot festeni. :D

Idő hiányában nem volt időm külön manikűrt készíteni sem a Timi, sem az Angel kihívására. Tudom, hogy nem teljesen kivis szín, sem tipikus nyári, de én szerintem fogom máskor is használni a nyár folyamán.

A többiek alkotása:


10 megjegyzés:

 1. Nagyon szép lett, főleg, hogy szabad kézzel csináltad. :)

  VálaszTörlés
 2. Nagyon nagyon tetszik:)) csodálatos:)

  VálaszTörlés
 3. Ezt a zöld árnyalatot én is kedvelem,nekem tetszik a manid!:)

  VálaszTörlés
 4. Hát ez valami eszméletlen gyönyörű! :O

  Tudod, egy lakkot felfesteni nem nagy dolog, némi gyakorlással bárkinek megy. De ez... ez amit te csináltál... ez mar igazi művészet.

  Gyönyörűséges!
  Gratulálok!

  VálaszTörlés
 5. Jaj nyuszi, ez csodás lett! Annyira ügyes vagy!

  VálaszTörlés
 6. Nagyon szép lett, tetszik az egyedi színe! A nail art pedig mesés! 😉

  VálaszTörlés
 7. Köszi szépen lányok! Nagyon jól esik ez a sok pozitív vélemény! ♥♥♥

  VálaszTörlés

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből