2018. május 7., hétfő

ManiCute | Tavaszváró, csipke, galaxis


Sziasztok!

Megkéstem a fordulókkal, bár mindegyik megvolt idejében. Ezt a bejegyzést is majd' egy hónapig írtam.

Tavaszváró
Ezt a manikűrt már évek óta el szerettem volna készíteni. Az alapja lakkzselé, rá jött a mint, illetve téglapiros körömlakkla az átmenet. Majdnem három hétig viseltem.

A többiek tavaszváró manikűrjei:Csipke
Még Ciskánál láttam egy hasonló manikűrt, talán tavaly vagy tavalyelőtt. Annyira megfogott, mindenképp szerettem volna valami hasonlót készíteni, így esett erre a manikűrre a választásom, mikor a rózsaszín thermo lakkzselét teszteltem. Ezt is két és fél-három hétig viseltem.

Galaxis
Ez az a téma, amit már enm igazán szívesen készítek, legalábbis magamnak. Ezőttal egy gyors manikűrt készítettem, szintén lakkzselét próbáltam ki. Lilás-kékes-zöldes macsaszem-effektes lakkzselé. Élőben egy leheletnyivel jobban látszott a lilás árnyalat, de azért ennél picitkét többet vártam a képek láttán.
A már amúgy is galaxisra hajazó alapot akrillal festett csillagokkal dobtam fel.
Tesztmanikűr volt, fotózás után rögtön le is szedtem.Többiek galaxis manikűrjei:


Nektek hogy tetszenek a manikűrök? Melyik a kedvencetek?

Kellemes napot!
Bella

1 megjegyzés:

  1. Mindegyik manikűr nagyon szuper lett, nekem mind nagyon tetszik, sajnos én is mindig el vagyok maradva, pedig sokszor megvan a manikűröm, van mikor még időben is, de a bejegyzés megírásáig nem jutok el, végül annyi idő eltelik, hogy már nem látom értelmét kitenni

    VálaszTörlés

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből