2015. június 11., csütörtök

Teszt | AVON Mineral Crush Topaz és Agate


Sziasztok!

Pár napja mutattam be nektek az első adag Avon tesztet, a Fire Cracker és Marine Blue főszereplésével. Most hozom nektek a másodikat, a homoklakkokkal.
A homoklakkok a kedvenceim, ráadásul se kék, se lila homoklakkom nem volt még, így kíváncsian vártam, hogy hogyan fognak szuperálni. Meg kell mondanom, meg vagyok elégedve mindkettővel, nálam jól szuperáltak a lakkok. Nézzük kicsit részletesebben.
Ahogy az a felső képeken is látszik, a csomagolás a szokásos Avon üveg, az ecset szintén átlagos, én jól tudtam vele dolgozni. Az állaga pont jó, a lakkban színes kisméretű glitterek is találhatóak, amitől gyönyörűen csillog. Nekem két közepes réteg lakk elég volt a tökéletes fedéshez. Picit érdes marad a körömvégeken, így az első fél napban még beakadt, de aztán megkopott annyira, hogy már ne akadjon és ne is zavarjon. A tartósságával meg vagyok elégedve, nem pattog le. Én két napig hordtam, de az alatt nem is kopott, csak nagyon minimálisan két ujjamon, amit a leginkább használok, de ott is csak úgy tűnt fel, ha nagyon közelről szemügyre vettem.

AVON Mineral Crush Agate
Azt még mindenképpen meg kell említenem, hogy ez a lakk enyhén lilább, mint amit a képeken sikerült megörökítenem. Nagyon örülök, hogy sikerült beszereznem, mert nagyon tetszik a színe.

Fent egy, lent két réteggel láthatóAVON Mineral Crush Topaz
Először is elnézést kérek a kissé szerencsétlen képekért, a jobb kezemre festettem fel, az meg a legnagyobb jóindulattal sem nevezhető fotogénnek, éppen ezért nem szoktam jobb kezes fotókat feltölteni a manikűrjeimről. :D Ha még ez nem lenne elég, hát bal kézzel sem tudok fotózni, nem tudom stabilan tartani a gépet, így a képek legnagyobb része nem sikerül élesre, így mehet a kukába.
A gyűrűsujjamon lévő narancs maszatért is elnézést, ennél jobban sehogy sem tudtam lemosni a Fire Cracker maradványait.
A katalógus alapján egy picit türkizebbre számítottam, de meg kell vallano, így is nagyon tetszik, örülök, hogy végül lecsaptam rá. :)

Fent egy, lent két réteggel láthatóÉs a kettő együtt, szerettem őket így hordani. :)

Nektek megvan valamelyik lakk egyike? Mi a véleményetek róla?

Szép napot!
Bella

Update:
Na jó, azt hiszem, ezt is meg kell mutatnom nektek, aztán mindenki döntse el maga, hogy ezek után is annyira sziperszuper véleménnyel van-e a lakkokról. Két napja voltak a körmeimen (konkrétan kedden este kentem fel, ma meg ugye csütörtök van). Ma olt néhány apróság, amit ki kellett mosnom, utána jött rögtön a mosogatás. Nézzétek, hogyan nézett ki a körmöm utána:

Továbbra is kedvelem őket, viszont van egy olyan érzésem, ezek a lakkok nem háziasszonyok körmére születtek. :/
Ti tapasztaltatok hasonlót?

12 megjegyzés:

 1. Mindkettő nagyon szép, de a Topaz valami fantasztikus, főleg így nyárra :)

  VálaszTörlés
 2. A zöld nagyon tetszik, tengeres színe van!!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Inkább zöld és kék között van valahol, de igazad van, tényleg habos tengerre emlékeztető árnyalat. :)

   Törlés
 3. Mindkettő megvan, csodaszépen csillognak napfényben, imádom :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Tényleg csodálatosan szikráznak. Sajnálom, hogy nem tudtam megörökíteni.

   Törlés
 4. Jujj, ezek aztán a nem tartós lakkok. :/ Pedig nagyon szépek.. :/

  VálaszTörlés
 5. Nekem a Topaz van meg, valami gyönyörű, teljesen odavagyok érte... viszont... sajnos iszonyúan kopik, alá tudom támasztani :( Nekem azt hiszem 1.5 napot bírt ki alig-alig. Sajnos muszáj mosogatnom, ráadásul nem keveset, így kénytelen leszek sűrűn lakkozni, ha viselni akarom. Kár, pedig olyan gyönyörű!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Tényleg kár. :( Én meg is lepődtem, ahhoz vagyok szokva, hogy a homoklakkok tartósak. Sajnos ezek rácáfoltak. :(

   Törlés
 6. Nekem is mind kettő meg van. Én alá fölé fedőlakkot kenek, s így ki bír 3 napot, pedig olyan porral dolgozom, ami mindent koptat. Nekem az Agate a kedvencem. :)

  VálaszTörlés

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből