2015. június 12., péntek

NOTD | Katicás

Sziasztok!

Pár hete említettem, hogy volt egy olyan katicás manikűröm, amit még 10 nap után is nehezen tudtam csak lemosni. Ami nálam azért nagy szó, mert 4-5 napnál tovább nem igazán szokott tovább tartani egyik sem.


Az ötlet Raditól származik, ez volt az első manikűr, amit elkészítettem tőle. Csak azután vettem észre, hogy nálam a filigrán minták a katicák körül elmaradtak, hogy lemostam a manikűrt. :D De nem bánom, az én körmeim amúgy is kicsik, így túl zsúfolt lett volna.A jobb kezemről készült képek nem lettek jók (kb 10 képből csak ezt a párat tudtam megmenteni), szóval emiatt kérek elnézést. :)Története is van ám. :) Ugyebár a katicákat genotermre készítettem el (így hívják azokat a fóliákat, melyekbe lapokat lehet tenni? Csak mert nálunk nem így hívják őket.^^), igen ám, csak túlságosan megszáradt a lakk, így nem tudtam szedni le a fóliáról. Ekkor jött a megváltó ötlet: kivágom a fóliával együtt. Így pakoltam fel a körmeimre, az viszont nem volt tökéletes, de így is szerettem. Úgy öt nap után szedtem őket le, tökéletesen sikerül, a fólia miatt. Nem gondoltam volna, de ekkor magától levált a katica a fóliáról, így jött is az ötlet: újrafestem a gyűrűs és nagyujjamat, majd ismét ráragasztom a katicákat. :) Így további öt napig hordtam. :) És imádtam!

Ilyen kis szerencsétlenek voltak a fóliás katicák, de szerencsére csak a bal kezemen lévő nagyujjamon lévő matrica volt kicsit furább, a másikon annyira nem volt feltűnő.

Jaj, így a képeket visszanézve, még mindig imádom őket! :3 Remélem, tetszik nektek is! Hamarosan hozok majd tutorialt is. :) Ha érdekel titeket, hogyan készült, a tutorialt itt találjátok!

Szép napot!
Bella

4 megjegyzés:

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből