2015. június 7., vasárnap

Teszt | AVON Gel Finish Fire Cracker & Marine Blue

Sziasztok!

Pár napja ígértem, hogy hamarosan jövök a tesztekkel. Itt is vagyok az elsővel, melyben két Gel Finish lakkot fogok bemutatni nektek.


Mindkét lakkról ugyanazt tudom elmondani. A lakkok csomagolása a szokásos Avon üveg, az ecset átlagos, kissé lapított. Mivel a lakkok állaga a szokásosnál sűrűbb, és picit nehezebben tudtam dolgozni vele, az ecset is több lakkot vett fel, mint szokott. Mindkét lakk két rétegben tökéletesen fed, sőt, ha nagyon sietős, akár egy réteggel is viselhető. Gyorsan szárad, bár fedőlakk nélkül elég hamar meglátszanak rajta a karcolások. Hosszan tart, nem pattog, csak a körömvégeken kopik, bár nálam az is csak alig volt észrevehető több nap után is. A gél-hatás mindkét lakk esetében megvan.

AVON Gel Finish Fire Cracker
Őszintén szólva, a katalógusban és a blogokon nekem narancssárgábbnak tűnt, ezért rendeltem meg. Picit csalódott is voltam, mikor megjött, aztán rájöttem, hogy mégis csak jó vétel volt, hiszen a hasonló élénk piros lakkom, az Essence Redvolution lakkja már igencsak fogyóban van.
Amit még mindenképp szeretnék megemlíteni a lakkal kapcsolatban, hogy lemosáskor elég makacsul ragaszkodik a körömhöz, bemázolva a köröm körüli bőrfelületet, onnan nem könnyű megszabadulni tőle. Furcsamód a vattakorongon, mellyel lemosom a lakkozást, a pirosas helyett az a pirosas narancs szín köszön vissza, amit amúgy elvártam a lakktól, de ez sem az üvegen keresztül, sem a körömre festve nem jön át, csak a vattakorongon, kár.





AVON Gel Finish Marine Blue
Már nagyon régóta vágytam egy hasonló színre, így mikor kezembe került a katalógus, nem is volt kétséges, hogy megrendelem. Mondjuk nekem élőben kicsit sötétebbnek tűnik, mint a katalógusban. Így nyáron valószínűleg nem fogom túl gyakran használni, de tavasszal és ősszel valószínűleg gyakrabban is elő fogom venni. 





Nektek megvan valamelyik lakk? Mi a véleményetek róla?

Szép napot,
Bella
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből