2015. június 30., kedd

Teszt & NOTD | Ingrid Cosmetics 244 + leopárd mintával feldobva

Sziasztok!

Körülbelül tavaly ilyenkor mutattam be nektek az első Ingrid Cosmetics lakkomat, nemsokkal azután bezsebeltem egy másikat is, méghozzá ezt a sárgát. Nem vagyok nagy sárga-hívő, legalábbis ami a körömlakkokat illeti, ne is volt túl sok belőlük. Régóta szerettem volna egy ilyen fémes lakkot, így rögtön le is csaptam rá, amint megpillantottam.A felső képen egy réteget, a másodikon két rétegben láthatóAztán feldobtam egy kis leopárd mintával is. Nem akartam mindegyik ujjamra alkalmazni, nincs sok türelmem a díszítőcsíkokhoz, ez az egy is épp elég volt, sőt.Nektek hogy tetszik? Van lakkotok ettől a árkától?

Szép napot,
Bella

6 megjegyzés:

 1. Ismeretlen márka. Az ilyen sárga nem tetszik, de van krémes sárgám, most nyáron is elő szoktam venni, magát a színt szeretem. Ahogy a minta alól előtűnik, úgy jobban tetszik, mint magában, de hát ugye ízlés kérdése.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Teljes mértékben megértelek, én sem szeretem a csak sárga lakkozást, pedig sokan állítják, hogy nagyon jól passzol a bőröm árnyalatához.

   Törlés
 2. Nagyon tetszik a gyűrűsujjadon a minta! :)

  VálaszTörlés
 3. Nagyon tetszik a díszítés, igen különleges lett. :)

  VálaszTörlés

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből