2016. január 5., kedd

Manikűrvadász | Szülinapi forduló - Saját manikűröm

Sziasztok!

Nem csak a Manikűrvadász 3. születésnapját ünneplő poszt ez, de egyben a blog történetének 1400. bejegyzése is! :) El sem hiszem, hogy az elmúlt 5 év alatt ennyi bejegyzés született!

No de nem terelem a szót, inkább megmutatom, milyen manikűrt alkottam.


Jól sikerült feladnom saját magamnak a leckét. rengeteg gyönyörű manikűrje van Liloo-nak, sok olyan is, melyeket már régóta lementettem magamnak és most jött a felismerés, hogy "Jé, de hisz ez már megvan a mappámban!"

Ezek után az ember azt hihetné, hogy egy ilyen rég lementett manikűrt választ ki magának. Akkor még én is azt hittem. Aztán közeledett a szülinap, én meg egyre elkeseredettebb voltam, mert akárhányszor néztem át a mappát, a sok gyönyörű lakkozás közül mégsem éreztem egy olyat sem, amivel most szívesen pepecselnék. Még tegnap reggel úgy volt, hogy késni fogok ezzel a fordulóval, és leghamarabb csak hétvégén alkotok. Addig még tökéletesen el lettem volna a szilveszteri manikűrömmel. Egyszerűen imádtam hordani! Majdnem sírtam, annyira fájt, hogy le kell mosnom, pedig már lenövé is látszott enyhén, illetve egyik körmömön valamivel lehúztam róla egy kisebb darabot. Azt hiszem, utoljára a tavaly nyári katicás és víz alatti élőlényes manikűrjeimmel voltam úgy, egy hét múlva is alig volt szívem lemosni.

Tegnap végül elmaradt az egyik órám, így szántam rá magam a lakkozásra. Ezt az egyszerű manikűrt választottam. Csoporttársamtól még az ősszel úgyis megkaptam, hogy milyen rég nem látott rajtam Moyra holografikus lakkot. Hát tessék, megkapta a Moyra Holographic 255-öt! :)Igazából nincs különösebb bajom a manikűrrel. Sőt, nagyon szeretem ezeket  holo lakkjaimat, valóban ideje volt már hordanom. De azért egyezzünk meg annyiban, hogy az előző manikűröm meg e között van különbség.^^


Hogy tetszik a manikűr?

A többiek szülinapi alkotása:

21 megjegyzés:

 1. Nagyon szép lett :) és gratulálok az 1400 bejegyzéshez, nem semmi :)

  VálaszTörlés
 2. Szép lett! :) Remélem, még éveken át ünnepelhetjük együtt ennek a szuper kezdeményezésnek a születésnapjait! :)

  VálaszTörlés
 3. Nagyon szép, elegáns, nekem tetszik! :)

  VálaszTörlés
 4. Húha, ez bizony szinte teljesen ugyanolyan, nagyon szép munka!
  Puszi,
  Nóri

  VálaszTörlés
 5. Szerintem nagyon elegáns lett, tetszik ez a hennás minimalizmus. És az alap is gyönyörű, tényleg kár lenne nem hordanod! :))

  VálaszTörlés
 6. Jó lett :) Nagyon szép ez a holo lakk!

  VálaszTörlés
 7. Ez egy álomszép mani, a lágy holografikus ragyogás fokozza a minta eleganciáját. Imádom, no! :)

  VálaszTörlés
 8. Hirtelen nem tudtam eldönteni,hogy melyiket csináltad Te!Nagyon jól megoldottad a feladatot,nekem nagyon tetszik!!:)

  VálaszTörlés
 9. Gyonyoru manikur! Egyszeru, de nagyszeru es ehhez a holohoz szerintem nem is kell tobb ennel a kis feher mintanal. :)

  VálaszTörlés
 10. Nagyon csinos ez a minta! A két manikűr pedig annyira hasonlít, mintha az eredetit is te készítetted volna. :D

  VálaszTörlés
 11. A holo körömlakk nagyon szép és elegáns és tetszik a minta is amit készítettél.

  VálaszTörlés
 12. Szerintem gyönyörű lett a manikűröd. :) És igen, éljen a lila Moyra holo! :)

  VálaszTörlés
 13. Atyaég, de gyönyörű! *.* Már maga az alapszín csodás, de ezzel a mintával olyan hercegnős lett és igazán elegáns :)

  VálaszTörlés
 14. Ledöbbentem, 1400 poszt!! Leesett az állam.
  Talán akkor festettem ki holos Moyrával a körmöm, amikor még új volt, mert kopik, mint a fene. De nyomdázni tökéletesek. Szép a mani :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Fedőlakkal szerencsére nálam pár napig bírják. Anélkül viszont tényleg pocsék a tartósságuk. :( Én nagyon sajnálom őket nyomdázásra használni. Valószínűleg, mert rajtuk kívül alig van holo lakkom. :)

   Törlés
 15. Köszönöm szépen mindnekinek a kedves szavakat! Nagyon örülök, hogy tetszett a manikűr! ♥♥♥

  VálaszTörlés

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből