2015. június 4., csütörtök

Teszt & NOTD | Safari 05 + egyszerű francia manikűr

Sziasztok!

Ma egy francia alapot szeretnék nektek bemutatni. Mikor megvásároltam, azt hittem, rózsaszín lakkot vettem, hát tévedtem. Végül is, ez fogom így is használni.


Általában csak egy rétegben szoktam használ ni, mert két rétegben már nagyon csíkoz, nem egyenletesen oszlik el, így csúnya lesz. Száradási ideje átlagos, tartósságával meg vagyok elégedve, bár tény, mindig használok fölé fedőlakkot is.
Az ecsete is átlagos, nem mondom, hogy álom vele dolgozni, de meg lehet oldani a lakkozást. A csomagolás szerint az üveg 12ml lakkot tartalmaz.

Felső képen egy réteg, míg az alsón kettő látható


Végül készítettem rá egy egyszerű francia manikűrt is, melyet még évekkel ezelőtt Tartofraisesnél, majd Anutkánál láttam és azóta izgatta a fantáziámat.
Legyen szép estétek!
Bella

10 megjegyzés:

 1. Nem szoktam franciát festeni, tőle idegen, de nagyon tetszik a te verziód. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ó, én nagyon szeretem a francia manikat. :3 Örülök, hogy tetszik! :)

   Törlés
 2. Szerintem is szép lett, két rétegben szebb hatást kelt a lakk szerintem, mint egy rétegben :) De tényleg nagyon szuper ez a fajta francia manikűr, tetszik benne a "csavar" :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi szépen! Nekem is a "csavar" tetszik benne a legjobban! :)

   Törlés
 3. Az üveg jól néz ki, tetszik a zebra minta :D Persze a mani is szép lett.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi! :) A zebra-mintát én is szeretem rajta. :D

   Törlés
 4. Én is jártam már így, pont egy hasonló színű lakkról derült ki, hogy elég gyenge a fedése. Jelly sandwich technikához folyamodtam, arra igazán alkalmasnak bizonyult. De most meghoztad a kedvem egy francia manikűrhöz, úgyis régen készítettem már :D
  Szép lett a manikűr, különlegessé teszi a fehér rész felfestése :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Velem sem most fordul elő először. :) A jelly sandvich technikát majd én is ki fogom vele próbálni, olyan manikűr úgyis nagyon rég készült nálam. :) Örülök, hogy tetszik a manikűr.

   Törlés

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből