2012. augusztus 14., kedd

31DNC2012 & 52WNC2012 | Day 19 & Week 33 - Galaxi mani

Kis turpiszságot műveltem, ugyanis az egy éves kihívás és a 31 naposat most egybe vonom. :)
Eredetileg nem ez volt a tervem, de most gép hiány és egyéb dolgok miatt így alakult. :) S most már legalább tudjátok az egyik indokot, amiért nem vártam eddig be a kihívással a lányokat. :)

A 31 napos kihívás galaxis körmére a bolygókat szerettem volna, az egy évesre pedig egy water marble technikával készültet.
Ezt a manikűrt véletlenül készítettem el, régóta beígértem, hát most megmutatom. A körömvégek kopottak, mert az írásbeli alatt viseltem, és csak hétvégén jutott időm a fotózásra.

És akkor egy kicsit a manikűr történetéről. Tudtam, hogy írásbeli alatt nem lesz időm új manikűrt készíteni, ezért olyanban gondolkodtam, ami kitart egész héten, ráadásul nem túl feltűnő, viselhető érettségizni. :)
Így egy réteg fekete Rapsodi lakk került rá és egy réteg az Color Trend Adapting Apricot-ot. Utolsó nap még rákentem egy réteget a lakk testvéréből, a Varying Violet-ből, majd egy réteget a Butterfly 1o7-ből. És akkor elállott a szavam, mert pont olyan volt, mint egy galaxis kép! :) Így született meg az én galaxis manikűröm. :) Ami nem jelenti azt, hogy nem áll szándékomban más galaxis témájú manikűröket. :)
Bella

11 megjegyzés:

 1. juuuj de jó :)
  http://vogueandlife.blogspot.hu/

  VálaszTörlés
 2. Köszi szépen, lányok! Örülök, hogy nektek is tetszik! :)

  VálaszTörlés
 3. Jaj, nagyon jó! Az a Butterfly lakk nekem is keeeeeell :D

  VálaszTörlés
 4. Annyira szép az a aButterfly lakk. :) Mindig nézem, hátha látok valahol, mert annyira klasszak. :)

  VálaszTörlés
 5. Csini lett :)))
  Nagyon tetszik ez a a Butterfly lakk -pedig nem is szeretem a csillámos lakkokat :D

  Kicsit megkésve, de az enyém ilyen lett:
  http://crazyladystar.blogspot.hu/2012/08/31-napos-korom-kihivas-19-nap-galaxis.html

  VálaszTörlés
 6. Köszi. :D Igen, ez a Butterfly lakk imádnivaló! :D Sajnos már nálunk sem kapható. :( Pedig vennék még egyet a biztonság kedvéért. :D
  Amúgy sztem nézzétek a Lora üvegeket is, mert a Butterfly és a Lora ugyanazokat gyártja... és még van egy márka, ami ugyanazt gyártja, de nem tudom most a nevét. Szerintem egy helyes előállítják a lakkokat, majd különböző márkájú üvegekbe töltik. ^^

  VálaszTörlés
 7. nagyon tetszik csillogósan!!!

  VálaszTörlés

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből