2012. augusztus 14., kedd

31DNC2012 & 52WNC2012 | Day 19 & Week 33 - Galaxi mani

Kis turpiszságot műveltem, ugyanis az egy éves kihívás és a 31 naposat most egybe vonom. :)
Eredetileg nem ez volt a tervem, de most gép hiány és egyéb dolgok miatt így alakult. :) S most már legalább tudjátok az egyik indokot, amiért nem vártam eddig be a kihívással a lányokat. :)

A 31 napos kihívás galaxis körmére a bolygókat szerettem volna, az egy évesre pedig egy water marble technikával készültet.
Ezt a manikűrt véletlenül készítettem el, régóta beígértem, hát most megmutatom. A körömvégek kopottak, mert az írásbeli alatt viseltem, és csak hétvégén jutott időm a fotózásra.

És akkor egy kicsit a manikűr történetéről. Tudtam, hogy írásbeli alatt nem lesz időm új manikűrt készíteni, ezért olyanban gondolkodtam, ami kitart egész héten, ráadásul nem túl feltűnő, viselhető érettségizni. :)
Így egy réteg fekete Rapsodi lakk került rá és egy réteg az Color Trend Adapting Apricot-ot. Utolsó nap még rákentem egy réteget a lakk testvéréből, a Varying Violet-ből, majd egy réteget a Butterfly 1o7-ből. És akkor elállott a szavam, mert pont olyan volt, mint egy galaxis kép! :) Így született meg az én galaxis manikűröm. :) Ami nem jelenti azt, hogy nem áll szándékomban más galaxis témájú manikűröket. :)
Bella

11 megjegyzés:

 1. juuuj de jó :)
  http://vogueandlife.blogspot.hu/

  VálaszTörlés
 2. Köszi szépen, lányok! Örülök, hogy nektek is tetszik! :)

  VálaszTörlés
 3. Jaj, nagyon jó! Az a Butterfly lakk nekem is keeeeeell :D

  VálaszTörlés
 4. Annyira szép az a aButterfly lakk. :) Mindig nézem, hátha látok valahol, mert annyira klasszak. :)

  VálaszTörlés
 5. Csini lett :)))
  Nagyon tetszik ez a a Butterfly lakk -pedig nem is szeretem a csillámos lakkokat :D

  Kicsit megkésve, de az enyém ilyen lett:
  http://crazyladystar.blogspot.hu/2012/08/31-napos-korom-kihivas-19-nap-galaxis.html

  VálaszTörlés
 6. Köszi. :D Igen, ez a Butterfly lakk imádnivaló! :D Sajnos már nálunk sem kapható. :( Pedig vennék még egyet a biztonság kedvéért. :D
  Amúgy sztem nézzétek a Lora üvegeket is, mert a Butterfly és a Lora ugyanazokat gyártja... és még van egy márka, ami ugyanazt gyártja, de nem tudom most a nevét. Szerintem egy helyes előállítják a lakkokat, majd különböző márkájú üvegekbe töltik. ^^

  VálaszTörlés

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből