2012. augusztus 13., hétfő

Kreatív | Betűs technikával készült könyvjelzők

Ezek még 2o1o-ben készültek, ballagásra, csak úgy mint a Dr, House, virágos rét, Micimackó és Harry Potter könyvjelzők is. Volt még egy zöld-sárga virágos is, ugyanaz a minta, mint a virágos rét könyvjelző, de arról már nem készült fotó, épp hogy elkészült, már adtam is oda. :)

És a végére egy nem túl jó hír. :( Az éjjel elpusztult az egyik hörcsögöm, az idősebbik nőstény, Mancika. :( Ő már nálam született, és ha lehet ilyet mondani, ő volt a négy közül a kedvencem.
A képen az alsó ő, ha jól látom.
Mancika 2o11. május 16.-2o12. augusztus 12

Bella

4 megjegyzés:

 1. Sajnálom a hörcsögödet:(
  Már kiváncsi vagyok nagyon az én könyvjelzőmre mert te profi vagy ebben, csodásakat készítesz. Az a virágos, a második is csodaszép.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szerencsére a félelmem eddig nem igazolódott be, és Mogyoró még mindig él. :) És ez a legfontosabb, hogy a még meglévő három épségben, egészségben meglegyen. :)
   Köszi szépen! :)Örülök, hogy tetszik, remélem, a tiéd is fog. :)

   Törlés
 2. kár a hörcsögödért!!A könyvjelzőid gyönyörűek!!NAGYO NAGYON TETSZIK!!!

  VálaszTörlés
 3. Sajnálom a hörcsögödet! :( Nagyon cukik a képen!

  VálaszTörlés

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből