2012. augusztus 24., péntek

31DNC2012 | Day 24 - Inspired by a BOOK

Az utóbbi napokban kicsit elhanyagoltam a blogot. Nagyon sajnálom! De szükségem volt pár napra. :) Ráadásul az őszi design-on is dolgoztam.
Ennek örömére ma jön még egy manikűr, no meg egy recept is. :)

Ezt a manikűrt még múlt hónapban készítettem a kihívásra. A képek nem lettek túl jók, mert a fényképezőgép már el volt romolva és alig bírtam vele.
Azt az igazság, hogy nem csak a fényképezőgéppel volt baj, de a manikűr sem sikerólt a legjobban.
De beszéljenek a képek.

És a könyvborító, amelyről inspirálódtam. Már talán évek óta a várólistámon van a könyv, de valahogy mindig közbejön egy másik. :D Azért remélem, nemsokára sikerül őt is elolvasni. :) Bár az az igazság, és erre nem vagyok büszke, hogy az utóbbi hónapokban ali egy-két oldalt olvastam. :(


Remélem, azért sikerült kivenni a cipőket. :D

És a végére egy nagyszerű ajándékláncról szeretnék beszámolni, amelyet Kati indított útjára. Bár nagyon szeretnék, én még nem tudom, hogy be tudok-e szállni. Már nem vagyok diák, így nem kapok "gyereksegélyt\gyerekpénzt", és nem szeretném, ha miattam nem kapna valaki apróságot. :)
Jelentkezzetek minél többet! ;)

Nyárbúcsúztató ajándéklánc

Bella

9 megjegyzés:

 1. Szia, amilyen kreatív vagy, szerintem te otthon is meg tudnád oldani az apróságot:) Szerintem a kézzel készített dolgoknak örvendenek a legjobban az emberek, és te ebben nagyon jó vagy:) Bogzás, hímzés, stb:)
  Persze ezt te kell eldöntsd, nem erőltetni akartalak:)
  Köszi, hogy hírdeted a játékot:)

  VálaszTörlés
 2. Mi az hogy ez nem lett valami jó? Tök jó lett. :D Pont mint a borító :)

  VálaszTörlés
 3. szerintem is nagyon jó lett, tetszik:)

  VálaszTörlés
 4. Jó lett, tényleg olyan mint a borító! :)

  VálaszTörlés
 5. Juj, ennek nagyon örülök, hogy tetszik nektek! Köszi a kedves szavakat!

  VálaszTörlés
 6. nagyon jó ez a meggyes vagy cseresznyés!!szép :))

  VálaszTörlés

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből