2013. június 15., szombat

NOTD | Tarka francia + 200-as játék nyertese

Biztos rögtön felismeritek, hogy melyik kép inspirált, mert nagyon népszerű manikűrös blogok között. Én még két éve találtam egy angol oldalon, sajnos már nem tudom, hogy hol, de itt is megtekinthetitek.

Bevallom őszintén, én a saját körmeimre nem valószínű, hogy valaha is elkészítettem volna, azért két évig ott csücsült az inpirációs mappámban. ^^ Aztán a szobatársam, Erzsi egyszer csak rábökött, hogy Bella, azt készítsd el, kérlek. :) Bella meg elkészítette!
Végül is tetszett a végeredmény! Főleg az a körme, ahol a fehér alapra a She 010-es francia vég került. <3 Ott annyira megtetszett ez a kombináció, hogy pár nap múlva elkészítettem én is a fehér-arany manikűrömet, majd megmutatom azt is. ^^












Használt lakkok:

És végül, pár napja lezárult a 200-as játékom, amelyre szép számmal jelentkeztetek. Köszönöm nektek a sok kedves megjegyzést!
Tegnap délután sorsoltam is, a nyertes pedig Klau lett, a CRaPTRaSH világa blog írója. :) Őt aztán valóban nagyon szereti Fortuna Nagyasszony. ;) Gratulálok neki. A címét már megkaptam, ha visszautaztam Kolozsvárra, felteszem a lakkokat. :)

Bella

a Rafflecopter giveaway
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből