2013. június 12., szerda

Manikűrvadász | 2. forduló - Összefoglaló

Az általam életre hívott Manikűrvadász játék 2. fordulójának házigazdája Ingrid volt. Nagyon sok jelentkező akadt, aminek nagyon örülök! Lássuk az elkészült manikat! :)


A továbbra kattintva tudjátok megnézni az összefoglalót. Ahol megtaláltam, ott mellékeltem az eredetit is. Hacsak a képen vagy a szövegben mást nem ír, az újraalkotott van fent, az eredeti lent.1. Pheonix egy nyárias, vidám színes manikűrt hozott, melynek eredetijét Katy-nál látta meg.

2. Katy Petra blogjáról választott egy gyönyörű rózsaszín-fekete tigriscsíkos manikűrt. Szerintem nagyon szép lett az eredmény! :D

3. Petra egy egyszerű, de nagyszerű manikűrt készített Lillától. Nekem nagyon tetszik ez a háromszöges megoldás. Hasonló született már nálam is, bár igaz, más körmére.(:

4. Lilla a The life of Princess Leila blog írója Pankától választott, és egy gyönyörű, pasztel, arany-csillámos manikűr lett a végeredmény.

5. A Panka körmök blog írója Lauren blogjáról  választott egy egyszerű, gyűrű ujjon négyzetes mintás manikűrt.

6. Rita egy ezüst csillámos manit álmodott meg a Wish for beauty blog kék csillámos manikűrje alapján. Szerintem igazán szolid kis manikűr lett belőle! (: Az eredeti az alsó képen látható.

7. Igazán romantikus manikűrrel készült az imént említett Wish for beauty blog írója, Dii, aki Petránál vadászott.

8. Petra a My nails P blogról az egyik kedvenc hazai bloggerinámtól, Marcsitól vadászott és egy nagyon jó, lila-fekete strasszos manikűrt alkotott.

9. Marcsi a Nail Army-tól választott egy igazán nyári, neon színátmenetes manikűrt. Ütős! ;) Eredeti a lenti képen.

10. Mira a Nail Army-tól picit kilóg a sorból, hiszen ő nem blogot vezet, hanem FaceBook oldala van, de szeretettel láttuk őt is a játékban, így végül Nikitől választott egy manikűrt.

11. Niki a ~Gothic Beauty Blog~ írója Rékától választott egy, számomra színei miatt méhecskére emlékeztető, pöttyös manikűrt.

12. Réka a Pictures os my life blog írója rögtön két manikűrt is levadászott Yvustól és egy manikűrbe gyúrva őket hozta el a játékra. Szerintem nagyon jól sikerült! (: Az egyik eredeti manikűr a lenti képen látható.

13. Ivett az Yvus beauty and everything blog szerkesztője Petronellától hozott egy pöttyös, igazi nyári manit.

14. Petronella a bőség zavarával küzdött, így előbb egy montázst mutatott Elíz manikűrjeiből, aztán rögtön két szépséget is elkészített a sorsolt blogról.


15. Elíznek sikerült egy nagyon szép manikűrt összehoznia azokkal a madarakkal! A gyűrűs ujján lévő strasszok pedig csak még jobban feldobják az egészet! (: Panka blogjáról választott.

16. Panka Ritától választott. Két manikűrt is készített. Az első egy hibiszkuszos mani volt, amely véleménye szerint nem sikerült jól, ezért hamar B terv után nézett, így született meg a második, szintén virágos manikűr. Szerintem mindkét virágos alkotás jó lett!


17. Lauren Mesitől választott, és egy barna-kék csillámos manikűr lett a végeredmény.Az eredeti manikűr lent.

18. Mesi a Szépségkamra blogról pont a házigazdánkat, Ingridet kapta párnak. ötletesen készítette el a manikűr fotózását, háttérben Ingrid inspirációs képével. (:

19. A második forduló háziasszonya, Ingrid, a F*ck Yeah Pretty Nails blog írója Carmenesque Sminknaplójából választott. Én imádom az ombre manikat, a menta színt dettó, így nákam biztos befutó lett az elkészült alkotás! (:

20.  Flory egy üde kis pasztell lakkozást hozott nekünk, melyhez kedvenc eszközét, a vékonyka díszítőcsíkokat hívta segítségül. Alapötletet Esztitől vadászta. Szerintem nagyon jól összehozta a színeket és a választás is szuper volt!

21. Eszti a Makeup On A Budget blogról Anett Beutycrumbs blogját kapta a sorsoláson, ahonnan egy igazán "vattacukros", pöttyös, színes manikűrt választott erre a fordulóra.

22. A következő alkotás egy egyszerű, ám annál mutatósabb csillámos manikűr lett, melyet egy kis feketével dobott fel Anett, aki Szilvitől választott.

23. Ebben a fordulóban Szilvi, Az a Lány blogról, aki egy kissé rendhagyó módon értelmezte a szabályokat, Lora munkái alapján alkotta meg sajátját.


24. Lora egy bohókás-színes leopárd mintás manikűrt alkotott meg, mely azt hiszem, a jelenlegi fordulóból a kedvenc manikűröm lett. blogbarátnőm, Thimmyke manikűrje alapján dolgozott.

25. Thimmyke egy cuki virágos alkotással készült, melyet Bree blogjáról vadászott le, amit a lenti képen láthattok.

26. Bree a Word of Bree blogról egy egyszerű, elegáns francia manikűrt készített Ivett lakkozása alapján.

27. Ivett Netti Szütyő blogjáról álmodott újjá egy gyönyörű glitteres manikűrt. A végeredmény pedig ez lett:

28. Netti Mannától inspirálódott mikor elkészítette ezt a galaxis szerű lakkozást.

29. Nagyon szeretem Manna alkotásait. Ezúttal egy olyan manikűrrel jött, melyet én is nagyon rég óta el szeretnék készíteni, ez pedig nem más, mint a Pheonixtól választott tengerészes manikűr.

30. Tőlem Carmanesque Sminknaplójába került egy gyönyörű, pöttyös-szivárványos manikűr. A kivitelezés kicsit más volt, mint az eredeti, de nekem így is bejött! (:

31. És végül, de nem utolsó sorban jöjjön az általam készített francia manikűr, melyhez az inspirációt Flory-tól vettem.


Összesen 31 jelentkező volt. legnagyobb örömömre mindenki készített manikűrt, sőt, volt aki rögtön kettőt is levadászott a hozzá kisorsolt blogról! (:
Ingrid a stafétát Marcsinak a Maia's Nail blog írójának adta tovább, így a Manikűrvadász 3. fordulóját már ő fogja levezényelni!

A fordulók összesítéseit itt nézhetitek meg.

Bella

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből