2013. június 9., vasárnap

Teszt | Leydi 773

Már évek óta erről a lakkról áradozom Nektek. :)
Az első lakkom volt ettől a márkától, még 2009 nyarán vettem, és csak most, 2013 nyarán éreztem úgy, hogy most már valóban be kell újítanom egy új pirosat. Sajnos otthon sehol sem találkoztam ezzel a márkával. Alighogy eldöntöttem, új piros kell, másnap az egyik közeli üzletbe betérve rögtön az utamba került! :) Az első piros, amit megpillantottam viszont a 788-as számozást viselte, és másabb is volt, aztán láttam, hogy több lakk is van ettől a márkától, csak azok már az új csomagolással. Megnéztem az első pirosat, naná, hogy a 773-as álompirosam volt az! :) Így még aznap két piros lakk tért velem haza. :) a 773-as és a 788-as. :)

Krém finisű piros lakk. Ha sietünk, akár egy réteggel is útnak indulhatunk, ám én javaslom a két réteget. :) Meg az alaplakkot is, ugyanis eléggé kimutatja a körmünk egyenetlenségeit. A száradási ideje eleinte gyors, pár hónap elteltével pedig átmegy átlagos száradási időbe. Ami szerintem még mindig tűrhető.
Sajnos hajlamos fedőlakk nélkül a végeken elég hamar megkopni, de nálam csak azokon a körmeimen, melyeket gyakrabban használok (tehát pl a kis- és gyűrűsujjamon alig szokott).

Sajnos ilyen rossz időviszonyok miatt nem sikerült túl jó képeket készítenem. :S

Egy réteggelEgy réteggel

Két réteggel

Két réteggel

Két réteggel, régi csomagolásal
Az új csomagolás
Egy régebbi képen. Még több kép itt.

Bella

3 megjegyzés:

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből