2011. október 7., péntek

31DNC2012 | Day 1 - Red/Piros

Az első nap a 31-ből. A körmöm már szombaton elkészült, bár egészen mostanig nem igazán akadt alkalmam bemutatni. Most pótlom a mulasztást. (:










A telefon is körömlakkal van lefestve. ^^ Már az újrafestésén is gondolkodtam, kicsit megkopott, de még nem olyan vészes, így egyelőre marad. (:

Életemben először használtam a nyomdát. Látszik. XD Ők csak másnap kerültek fel a körmömre, ezért nincsenek rajta az előző képeken.



Alap: 1 réteg (gyűrüsön 2) AVON Gyöngyházfényú körömerősítő/Pearl Shine Nail Experts, 2 réteg piros Leydi 773 körömlakk (sajnos elég noname körömlakk, én is csak véletlenül akadtam rá tavaly a tengeren. pedig nagyon jó! Ha valahol találnék még Leydi körömlakkokat, tuti vennék!), végül pedig az átlátszó Class réteg(ek).
Életemben először nem azért kell lemosnom a festéket, mert lepattogzott, lekopott, hanem mert már unom.^^ Jó is ez így, suli miatt nem mindig van időm a körmömre, gyakran még hetente sem. Jó tudni, hogy ki tud bírni hosszabb időt is. (:

Isa
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből