2015. szeptember 28., hétfő

Manikűrvadász | 20. forduló - Saját manikűröm

Sziasztok!

Ebben a fordulóban Niki volt a társzervezőm. Az ő jóvoltából Elíztől kellett vadásznom. Én ennek nagyon örültem, mert Elíz már kétszer is vadászott tőlem. (A 3. és 4. fordulókban, a manikűrjeit itt és itt tekinthetitek meg.)

Szokásomhoz híven, egészen a kezdetek kezdetéig néztem át a blogját és mentettem le egy csomó manit. Végül ezt a manikűr készítettem el.


Teljes mértékben nem vagyok megelégedve a manikűrrel. Elíznél a csillámos fedőlakkos körmei tetszenek a legjobban. A sajátomnál meg az a legkevésbé. :(  Mivel nekem nincs meg a nála használt topper, többféléből "állítottam össze" az enyémet: Golden Rose Jolly Jewels 120-as egy rétegére jött még néhány kihalászott glitter a Golden Rose Jolly Jewels 119 (kék) és Golden Rose Jolly Jewels 103 (rózsaszínes-óarany). A nude alap a Rimmel Rain Rain Go Away lakkja olt, még a régi kiadásból, a magenta a B.O 75-ös, míg a lilás homoklakk az AVON Mineral Crush Agate árnyalata (ami pozitív csalódást okozott abból a szempontból, hogy egészen jól bírta magát, pedig lelkiekben felkészültem rá még a mani elkészítése előtt, hogy legfeljebb két nap elteltével kénytelen leszek lemosni a pattogás miatt).Az eredetivel együtt:

A többiek alkotása:

17 megjegyzés:

 1. Nekem tetszik az egész, a csillámos körmöd is. Kis vidám : )

  VálaszTörlés
 2. Nagyon szép lett! Szépek a glitterek!

  VálaszTörlés
 3. Uhhh! Ez nagyon az én ízlésem! :) Mindkettő csodás! :)

  VálaszTörlés
 4. Ne viccelj, szerintem csodásak lettek a glitteres körmeid is! :) És ráadásul mennyiből állítottad össze :O Megérte a fáradalmakat, nagyon szép lett a végeredmény! :)

  VálaszTörlés
 5. Tetszik a manikűr, és jó ötlet volt, hogy a csillámos körmök csillámai között fellelhetők a szomszédos körmök árnyalatai-így harmonikus lett az összhatás.

  VálaszTörlés
 6. Szerintem is jól néz ki. A színek nagyon összepasszolnak :)

  VálaszTörlés
 7. Nagyon szuper lett, kellemes, harmonikus, tetszenek a színek!

  VálaszTörlés
 8. Nagyon jól néz ki!!! Szuperül passzolnak a színek annak ellenére, hogy nem is gondoltam volna. :)

  VálaszTörlés
 9. Nagyon szép lett! Szuperül le"másoltad"!:))

  VálaszTörlés
 10. Egyszerű, de még is nagyon jól néz ki*-*

  VálaszTörlés
 11. Köszi szépen lányok! Örülök, hogy tetszik a mani! :3

  VálaszTörlés

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből