2015. szeptember 22., kedd

Teszt | Saint Gill ColorShow 07

Sziasztok!

Ma egy júliusi impulzus vásárlásom eredményét szeretném nektek bemutatni. Manikűrt már láthattatok vele a legutóbbi Manikűrvadász alkalmával.

Nem ismertem a márkát. Kínai üzletben voltam, szegecsekért, mikor megpillantottam... aztán szerelem volt ez első látásra. Hasonlóan szép kék lakkom nem is volt még, szóval végül hazajött velem. (Igazából először húztam a számat, hogy mégis miért kell nekem ilyen lakkokat észrevennem, aztán barátnőm mosolyogva biztatott, hogy vegyem meg. Nem kellett sokáig győzködni, gondolhatjátok. ^^)


 A szaga picit fura. Lehet, van aki ezt illatként fogja fel, nálam inkább szag, mert kicsit kellemetlen a számomra. Fáj tőle a fejem. :( Ráadásul még órákig érzem, sőt, ha a körmöm valamiért az orrom közelébe került, még másnap délelőtt is éreztem.
 Két rétegben nagyon szépen fed. Gyönyörű türkizkék alapban mini csillámok vannak, körmön is jól érzékelhető.
A tartósságával sincs bajom, nálam napokig bírta (minimum 5, de lehet, hogy 6 nap volt), fedőlakkal viseltem.
Nektek hogy tetszik? Ismeritek a márkát?

Szép napot!
Bella

4 megjegyzés:

 1. Nekem tetszik a lakk és nagyon jó egy a kis plusz, sejtelmes csillámlás. :)

  VálaszTörlés
 2. Kár, hogy büdös. Télen és nyáron is jól kihasználható, szép szín :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, ebben igazad van. Tényleg nagyon jól kihasználható. Nem bántam meg a vételt.

   Törlés

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből