2015. szeptember 3., csütörtök

HAUL | Júliusi-augusztusi szerzeményeim

Sziasztok!

Az elmúlt két hónapban - de főleg augusztusban - igazán sok minden került a birtokomban. Nem mintha olyan sokat költekeztem volna, mert amúgy két lakk, színes kövek és egy lemosót leszámítva nem vásároltam, viszont pár hete az a meglepetés ért, hogy én nyertem az OMD kihívás európai részét. Már megszoktam, hogy én nem nyerek játékokban, ezért eleve végig sem néztem a nyereményeket, mert hát mindek fájdítsam a szívem, meg amúgy sem azért csináltam végig a kihívást. Szóval tényleg meglepett és mérhetetlen örömmel töltött el, mikor írt Brigit, hogy enyém a nyeremény. :) No de szépen sorjában!


Júliusban volt a névnapom, ennek alkalmából ajándékoztam meg magam ezzel a szettel. Aztán ahogy hazaértem, ismét Hamupipőkét játszottam, hogy szétválogassam őket. ^^ Azóta vásároltam még két kis fiolányi követ, azok nem lettel befotózva. Egyik háromszögű smaragd kövecskékkel, másik csepp alakú narancssárgákkal van tele.
Mindegyik kövecske szép, de kedvencem a királykék és a sötét lila (a fenti képen alsó sor, balról az első és a második).Már nagyon kifogyóban voltam az átlátszó lakkból, viszont akárhányszor mentem, nem találtam a megszokott Rapsodi lakkomat. Így mikor a kínaiban megvásároltam a fenti kövecskéket, ez a noname (de tényleg, még szöveg sincs rajta, csupán az árcédula) átlátszó került a kosaramba. Nem bántam meg, mert gyönyörű fényes manikűrök születnek, ráadásul tényleg gyorsan szárad. Ha még kínai fele járok, és lesz belőle, tuti betárazok még egy üveggel. 
A lakklemosóból is kifogyóban voltam. Ez amúgy a kedvencem, mindig ilyet veszek, ha éppen van az 1 Eurósban. Vagy ha nem ezt, akkor a rózsaszín Esztert, ha az sincs, akkor jön a hasonló, csak picit sötétebb csomagolású Iris. Nálam ők váltak be. Ezt a kék Esztert a nagyon kellemes illata miatt is szeretem, emellett pedig tényleg lehozza a festéket, anélkül, hogy a fél üveggel rá kéne tennem a vattára.
A kék lakk már impulzusvásárlás volt, betévedtem a kínaiba, és valahogy a kosaramban kötött ki. ^^
A kék lakk: Saint Gill Color Show 07
 Mint a bevezetőben említettem, nyereményem is érkezett. Meglepően gyorsan (legalábbis számomra). Kedden kaptam e-mailt (franciául, így nem sokat értettem belőle), hogy feltették a csomagot, pénteken már várt is a cédula, hogy mehetek utána. Igaz, épp hatalmas vihar volt, ki is fogtam a tetőfokát, de nem bántam meg. :D

Édesanyám nem bírta ki, rögtön ki is festette a körmeit az egyik új lakkal. ^^

A lakkoknak különösen örültem, mert sem ANNY, se Barry M lakk nem volt még előtte a készletemben.
ANNY Save the last dance, ANNY I'm in heaven

ANNY Something blue, ANNY Kiss the winner (mennyire találó név!^^)

Barry M Kiwi, Barry M Countess, Barry M Hologram
A lakkok egy részét már használtam is. A Barry M Kiwi nagy kedvenc lett. A Countess viszont olyan, mint a Golden Rose Holiday ikonikus 58-asa, ami ugyebár már megvan. De nem gond, majd kitalálom, mi lesz velük. :)

Lassan jövök tesztekkel is! :) Esetleg van olyan, amire kíváncsi(bb)ak vagytok?

Szép napot!
Bella

6 megjegyzés:

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből