2017. július 19., szerda

NOTD | Nyári dry-brush manikűrök

Sziasztok!

A mai bejegyzésben két dry brush-nyomda technikával készült manikűrt szeretnék nektek bemutatni. Nagyon szerettem mindkettőt, sok dícséretet is kaptam rájuk. :)

Még május közepén készült ez a manikűr. Ezt a színkombinációt már régóta szerettem volna kipróbálni: világoszöld, crimson (szótár szerint karmazsinvörös vagy bíbor, de megnéztem mindkettőt, egyiksem crimson ^^), óceánzöld. Mivel túl soknak éreztem őket, még fehéret is adtam hozzá. A Moyra Aboriginal lemezért is nagyon szerettem volna még kipróbálni, így feketével nyomdáztam rá. Gyűrűs ujjamra pedig a Golden Rose Holiday arany homoklakkja került.

Használt lakkok, termékek: Moyra No. 90, Golden Rose Paris 124, Golden Rose Rich Color #19, Moyra No. 03, Moyra No. 35, Golden Rose Holiday 82, Moyra Aboriginal nyomdalemez.


 

Már egy ideje vágytam valami nyári, vibráló manikűrre, végre el is készítettem magamnak. Fehér alapra készült a drybrush minta, erre nyomdáztam. Aztán a gyűrűs- és hüvelykujjamra ugyanerről a lemezről készítettem matricát.

Ismét kifogott rajtam az átlátszó nyomdafej, sehogy nem tudtam felvenni a mintát, ezért régi bevált nyomdafej után nyúltam, oda kellett figyelni, de szinte teljesen sikerült egyenesen felvinnem a mintát. :)
Fedőlakk gyanánt UV lakkot használtam, ami nem javallott körömlakkok fölé használva, de nekem amúgy sem kell tratósnak lennie, hisz 2-3 nap alatt megunok egy mintát, a lakkzselé viszont megvédi a lakkozást a zselétől, tippleoldótól, acetontól, ha valaki másnak készítek manikűrt vagy gyakorlok.

Használt lakkok, eszközök: AVON Gel Shine Iceberg White, Rapsodi 311, SaintGill Color Show 07, franken zöld, Moyra No. 35, BornPrettyStore Geometry BP-X17 nyomdalemez, BornPrettyStore fixálásmentes UV fedőlakk, Moyra taknyos nyomdapárna.Kineki melyik manikűr tetszik jobban?

Legyen szép napotok!
Bella

2 megjegyzés:

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből