2017. július 8., szombat

Teszt | BPS MetalSeries B501 Rose in Peril

Sziasztok!

Ma egy tesztelésre érkezett körömlakkot szeretnék nektek bemutatni. Nagyon régóta vadszom rózsaarany lakkra, még mielőtt ekkora divatba nem jött volna az árnyalat. Sajnos, mindhiába. Így igencsak felkeltette az érdeklődésemet a BornPrettyStore egyik legújabb körömlakkkollekciója, melyben világos metál-árnyalatok kaptak helyet, közöttük egy rózsaszín is, gondolhatjátok, mennyire megörültem, mikor lehetőségem nyílt tesztelni is a kiszemelt lakkot. :)


Nem tudom, hogy hívják azt az anyagot, amibe bele volt csomagolva. Szivacsos anyag, ebből volt kis tartó készítve a lakk számára, hogy biztos elkerüljük az utazás közbeni sérüléseket. A lakk ezen kívül még egy saját dobozba is bel volt bőjtatva.



Az üveg henger alakú, így majd kell egy pötty a kupak tetejére, hogy fentről is kiszúrhassam a lakkos dobozomban. Az ecsete tömzsi és kissé lapított, én jól tudtam vele dolgozni, de tény, hogy a lakk, finiséből kiindulva, hajlamos a csíkozódásra, így ügyelnünk kell, hogy ne legyen sok lakk az ecseten, miközben dolgozunk vele.

Az alábbi képen jól látszik, hogy már egy vékony rétegben is szépen fed, illetve az is, hogy mennyire kiemeli a körömfelület hibáit. Érdemes barázdakitöltő alaplakkot használni előtte. Nekem nincs ilyenem, viszont a kisujjamon épített a köröm, látszik, mennyire gyönyörű a szép sima alapon.




Az alsó képen a legelső találkozásunkkor készült, a másik kezemen is még az átlátszó lakkzselé volt két ujjamon. :D

Kipróbáltam nyomdalakként is. Így is bevált, bár nem volt könnyű feladat, az átlátszó nyomdfejemmel sehogy sem tudtam felvenni (ami mondjuk nem ritkaság nálam), de a "taknyos" Moyra nyomdafejemmel nem volt semmi gond.
Minta a szintén BPS BP-L072-es lemezéről, tesztet nemsokára hozok róla.


Nekem teljesen elnyerte a tetszésemet ez a lakk. Alapjáraton nem vagyok oda a rózsaszín árnyalatért, de a BPS már két rózsaszín lakkal is levett a lábamról! A holo Dreams Girl mellé a Rose in Peril is felkerült a kedvencek listájára. :)



Born Pretty Store weboldalán még számos, körömlakk és gyönyörűbbnél gyönyörűbb nail art csoda közül válogathattok. ;) Ha használjátok a VNX31 kuponkódot további 10% árkedvezményben részesültök!

Nektek mi a véleményetek erről az árnyalatról? beszereztétek már? Esetleg egy másik árnyalatot a kollekcióból? Nálam a többiek is kívánságlistásak.

Szép napot!
Bella
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből