2015. január 14., szerda

Manikűrvadász | 14. forduló - Összefoglaló


Sziasztok!

Sajnos a vizsgaidőszak beköszöntével (nálunk most kezdődött csak meg^^), az időm és az energiám is szinte a nullára esett vissza. így ha nem haragszotok meg, statisztikával most sem szolgálhatok, de azt minden egyes manikűrvadász lánynak köszönöm, hogy már két éve velem együtt, fordulóról-fordulóra vadásztok, alkottok!

Tovább nem is húznám az időt, inkább nézzük a manikűröket! :) Szokás szerint az első mani a levadászott, második az eredeti.

1. Nikkii már rutinos vadászónak számít, ebben a fordulóban Jen-t kapta párjául, akitől egy gyönyörű pöttyös manikűrt vadászott le. Nekem nagyon-nagyon tetszik ez a manikűr, már én magam is készítettem hasonlót, de Nikkii maniját látva ismét kedvet kaptam hozzá. :)

2. Andi rögtön két manikűrrel is készült erre a fordulóra. Mindkettő közel áll a szívemhez! Ő amúgy Very Emily-től vadászott, és egyáltalán nem volt könnyű dolga, így nem csodálomm, hogy a párducmintás manikűr mellé egy nyomdázottat is készített.


3. Karolina egy számomra nagyon kedves bloggerinát, Mariat kapta. Sajnos Karolina nincs annyira elragadtatva tőle, mint én, viszont ennek ellenére is talált egy csodaszép manikűrt. Igazán üde színfolt lett ebbe a téli időben! Most nekem is megjött hozzá a kedvem! :) =Amúgy is pont ma vásároltam egy, az alaplakhoz hasonló lakkot^^)

4. Úgy látom, a tavasz már mindenki szívében ott van. You You szintén egy tavaszias, virágos manikűrrel készült erre a fordulóra, melyet a CutePolish YouTube csatornáról vadászott le.

5. Noémi, a nionails bloggerinája szintén két manikűrrel készült erre a fordulóra, mindkettőt a LabMuffin blogról vadászva. Amikor az elsőt megláttam, feljajdultam - csodálatomban! Egyszerűen csodaszép! Le is mentettem gyorsan, aztán jött a második manikűr, ami egy cseresznyefás, nekem még jobban is tetszik a Noémi változata, mint az eredeti, szerintem ezzel a világos alappal sokkal jobban mutat. :)


6. Annyira örülök, hogy ilyen sokan készítettetek dupla manikűrt! (Bevallom, én is azt szerettem volna, de a másodikra már sajnos nem jutott időm) Thimmyke is kettővel érkezett,ráadásul két norvégmintás nyomdás szépséget választott Chelsea Queen blogjáról, az első egy kis vidám, a második komolyabb, elegánsabb. Nekem a fehér alapos a kedvencem! *.*

7. Szilvi igen szerencsés volt, mert egy olyan bloggerinát, Heathert kapta párjául, akinek az ízlése nagyon hasonló az övé.

8. Úgy tűnik, hódit a norvég minta. Fanni szintén egy ilyen mintájú manikűrt készített újra Nicole blogjáról.

9. Lolli az egyszerűség mellett tette le a voksát, bár ha jobban megfigyeljük, azért nem is olyan egyszerű az a manikűr, melyet Kay-től levadászott.

10. Mazsolának sem volt könnyű dolga, mert egy ikerpár, a PolishedTwins instagram profilját kapta, de végül csak sikerült egy dögös manikűrt elkészítenie.

11. Niki első galaxis manikűrjével érkezett erre a fordulóra, melyhez az ötletet Gia alkotása adta. Szerintem nagyon jó lett a végeredmény, s bár Niki nehezményezte, hogy a képeken nem jön át a holo-hatás, nekem enélkül is nagyon tetszik a mani.

12. Barbinál történt egy kis körmös baleset, így majdnem nem készült manikűr erre a fordulóra, de végül elkészítette a másik kezére a Kimtől ellesett manit. Szerintem ez a jobb kezes manikűr is nagyon jó lett! Különösen tetszik, a pöttyöktől adnak egy kis játékosságot az amúgy színei miatt komoly manikűrnek.

13. Petra a romantikus oldalát ragadta meg a vadászatnak és egy rózsás manikűrt alkotott újra a párjától - bár homlokegyenest már technikával.

14. Megaera egy egyszerű, ám de mutatós manikűrt választott a hozzá kisorsolt Galorious blogról.

15. Manna egy gyönyörű évindító manikűrt nézett el és alkotott újra a Seizethenail blogról.

16. Azrail ezúttal Celinától vadászott. Nagyszerű csillámos manikűr született, az utóbbi időszakban nekem is inkább az ilyen manikűrök fekszenek, mert mutatósak, ugyanakkor hamar elkészíthetők.

17. Réka Yagalától választott, egy édes kis masnis-pöttyös manikűr lett a végeredmény.

18. Bia egy oltári cuki kis cicás manikűrt készített Anike-Ponkle manikűrjei közül. Én teljesen elolvadtam, mikor megpillantottam! *.*

19. Katy egy csili-vili manikűrt készített a Nail Crazy blogról. Nekem nagyon tetszik az eredeti és az újragondolt verzió is.

20. Nera szintén glitterekben és csillámokban gondolkodott, így született meg ez a mani, Reyna hasonló alkotása nyomán.

21. Ciiska ezúttal a Polished Criminals blogról vadászott, a zsákmánya egy pepecselős, de nagyon mutatós manikűr lett.

22. PAncsi a Nailstorming blogon garázdálkodott, aztán le is vadászott egy nagyon cuki kis hello kittys manikűrt.

23. Mesy-hez Fortuna nagyasszony Vanessa blogját sorsolta, így született meg ez a halloweeninek is simán beillő, mókás koponyás manikűr.

24. Tatus Emmát kapta párjául és készített el pöttyös maniságot, tatus-változatban.

25. Azt hiszem, a mostani fordulóban a kedvencem Lexa manikűrje lett, aki az ihletet Cătăllinától szerezte.

26. Ági egy nyomdás manikűrt választott Zarától. A technika és a színek maradtak, a minta viszont változott. Szerintem nagyon szép lett az újraalkotott verzió is. :)

27. Elíznek sem volt könnyű Laurától vadásznia, de végül egy csodaszép waterfall manikűrt készített el. Én még mindig imádom ezeket a színeket együtt! :)

28. Yndre egy gyönyörű rózsás manikűrt készített el AmyGrace alkotásai közül.

29. Kati még inkább télben gondolkodott, így Jessicától egy szép havas-fenyőfás téli tájas manikűrt alkotott újra.

30. Bree, aki szintén veterán vadászónak számít, egy törzsi mintás manikűrt választott Cocotól.

31. Hédihez ebben a fordulóban Anutka blogját sikerül sorsolnom, akitől egy elegáns fehér-fekete manikűrt álmodott újra.

32. Erinának sem volt könnyű dolga, mert egy nagyon tehetséges körmös lányt, Kristint kapta párjául, de ennek megfelelően egy gyönyörű virágos manikűr is született a vadászatból.

33. Rita szintén a nyomdázás mellett tette le a voksát, ihletadóul pedig a Glowstars egyik manikűrje szolgált.

34. Judit egy cukisággal kedveskedett nekünk, melynek eredetije Jessie-nél lelhető fel.

35. Zizitim most Alice-től vadászott, méghozzá egy nagyon gyönyörű manikűrt. Hasonlót már én is alkottam, de a képeket elnézve, lehet, hogy nemsokára ismét elkészítem.

36. Panni egy olyan csodálatos manikűrt választott Christabelltől, mely már az én inspirációs mappácskámban is ott lapul egy ideje.

37. Bandita Emmánál nézelődött, végül egy rózsás manikűrt alkotott újra. Bevallom, az eredeti manikűr nem tetszik túlzottan, viszont Bandita újraalkotott lakkozásáért egyszerűen oda vagyok!

38. Castia Bregjétől vadászott, méghozzá egy lila pöttyös-nyomdás manikűrt.

39. Anett egy akár szilveszterinek is beillő glitter-csoda maikrűt alkotott újra Claire blogjáról.

40. Judy Meisie-től vadászott, méghozzá egy nagyon üde, nagyon bohókás, színes-pöttyös manikűrt.

41. Anna egy ízléséhez nagyon közel álló manikűrös lányt, Ann-Kristint kapta párjául, tőle vadászott le egy pöttyös-csillámos körömcsodát.

Minden lánynak nagyon köszönöm szépen a kedves szavakat! Bár sajnos az időm nem engedte, hogy a bejegyzéseitekhez kommenteljek, mindegyiket elolvastam és nagyon jól esnek a kedves szavak. Köszönöm, hogy velem vadásztok! ♥

Nem is húznám tovább hát az időt, elárulom, hogy a következő, azaz a 15. forduló házigazdája nem más lesz, mint
Panni, a
bloggerinája. Legyetek résen, mert már a napokban kint lesz a következő forduló felhívása! ;)

Az eddigi fordulók összefoglalóit itt megtekinthetitek.

Szép napot!
Bella
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből