2018. július 4., szerda

NOTD | Január-június között készült manikűrjeim


Sziasztok!

Azelmúlt fél évben nem nagyon posztoltam krmös bejegyzéseket, most megpróbáltam összeszedni egy csokorba azokat a manikat, amik még nem szerepeltek a blogon.

A fenti volt az idei első manikűröm, január közepén készült. A lenti mani két hétre rá, január végén készült el, az már lakkzselé volt és nagyon szerettem hordani.A fenti manikűrt Laci választotta, de azt nem tudta, hogy mikor fogom elkészíteni, így sikerült vele meglepnem a valentin napos hétvégénken. Még anno Karolina egyik maniját mentettem el, az alapján készült a mani.

A fenti manikűr után készült a zöld-lila glitteres, majd a ManiCute bejegyzésben is bemutatott márciuskás mani, ezt követte a Manikűrvadászos manikűröm, ami után a rózsaszín csipkés készült el. Mindegyik manikűrt 2-3 hétig viseltem. A rózsaszín csipkést talán még tovább is, mert 2,5 hét után a csipke helyett nyomdaminta került rá és úgy is viseltem majd' egy hétig.

A rózsaszín géllak után pár hétig pihent a körmöm, aztán szülinapomra készítettem a lenti lakkzselés francia manikűrt, amit szintén több, mint két hétig viseltem. Az ihletet Radi D. egyik manikűrje adta.A fenti manikűrt Manna egyik manija ihlette. Nagyon szerettem viselni, kb 2-2,5 fél hetet viseltem. Utána ezt a zöld manit készítettem, de egyáltalán nem tetszett. Még mindig nem vagyok megelégedve az ecsetemmel, mindenképp be kell egy újat szerezzek, mert ezzel képtelenség szép és precíz vonalakat húzni. :/A fenti manikűr kis egyszerű manikűr volt, gyorsan sikerült elkészítenem. A lenti manikűrnél két új BPS nyomdalakkot próbáltam ki, nagyon tetszett a végeredmény, s még tiszta véletlenül sikerült is összeöltöznöm a körmömmel az egyik nap. :)


Két manikűrt készítettem a VB-re, mindkettő német színekkel. Miután kiesett a csapat, nem tudtam már tovább nézni a körmeimet, nagyon csalódott voltam a csapat eredményei miatt, úgyhogy lemostam és egy vibráló, nyári manit készítettem, ami a lenti képen látható. A kép készültekor már négy napos volt a mani, így márnem tökéletes.


Kinek melyik manikűr tetszik a legjobban?

Szép napot!
Bella
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből