2017. július 10., hétfő

Teszt & NOTD | BornPrettyStore BP-L070 és BP-L072 nyomdalemezek

Sziasztok!

Ma két BornPrettyStore webáruháztól tesztelésre kapott lemezt szeretnék nektek bemutatni. Nem én választottam őket, az összekötőm kérdezett rá, hogy szeretném-e, amiért utólag nagyon hálás vagyok, mert klassz lemezek!



Egy geometrikus ábrákat és mintákat tartalmazó lemez. Elég vékony vonalakat tartalmaz, a kissé besűrűsödött lakkommal nem is mindig sikerült felvenni őket, ami persz nem a lemez hibája. Lapra is nyomdáztam őket, jól sikerültek a minták, de a fényviszonyoknak köszönhetően nem lettek jók a lapra nyomdázós képek, úgyhogy ezek a típusú képek most elmaradnak.



Szkennelve
 Miközben próbálgattam a lemezt, sikerült néhány manikűrt összedobnom. Az utolsó például nagyon b is jött. Még van tervem ezzel a lemezzel, biztos fogom még a jövőben használni.


Használt lakkok: Miss Sporty Precious Pearl Nr.040, Moyra fehér fólianyomda, BPS fóliaragasztó, transzferfólia.


A lenti manikűrnél a fehér alapot a Moyra No. 03-as adta, illetve a két zöld is Moyra nyomdalakk, mégpedig az SP 14 és az SP 15. A kövek is BPS-ről vannak. Sajnos olyan a formájuk, hogy manikűrre, legalábbis hagyományos lakkozásra nem alkalmas, ahogy azt a leni kép is mutatja. Majd kipróbálok zselébe építve is, és hozom a tesztet.



A fenti manikűrnél az alapot a Miss Sporty Precious Pearl Nr. 040 adta, Moyra Metal Effect 301-el nyomdáztam, melyhez a BPS nyomdasablonját is használtam.

A lenti manikűr volt az összes közül a kedvencem. A középső ujjamon a mintát a Moyra ezüst fólianyomdalakkjával készítettem, majd fóliát nyomkodtam rá.




Ez a nyomdalamez egy lányt ábrázol, jobban mondva a lánynak a szép hosszú, kiterített haját, és a tincsek külön-külön mintát kaptak. Van rajta virágos és geometrikus minta egyaránt. Én eddig nem nagyon voltam oda az ilyen "egybe" mintalemezekért, magamtól ezt sem rendeltem voltna meg, de nagyon örülök, hogy megkaptam, mert nagyon szép minták kaptak rajta helyet. Hirtelen annyi ötltetem támadt, hogy azt sem tudtam, mit készítsek el. :) Szóval most sem csak egy manikűrt mutatok, viszont valószínűleg még párszor a közeljövőben is előkapom majd.




Szkennelve
 Az előző lemezzel ellentétben ezt nem próbáltam ki papíron is. Elkezdtem, ez igaz, de két minta után őgy döntöttem, nincs értelme, hisz úgysem tudom egyben felvenni.

Ennél a lemeznél főleg a virágminták fogtak meg, azokat is használtam szinte minden manikűrnél. Az első lett a kedvencem, főleg matt verziójában (gondolom, már meg sem lepődtök), de fényes fedőlakk is tetszett.
Alapnak a Miss Sporty Precious Pearl Nr. 040-es barackszínű lakkot használtam, illetve a Moyra No. 03-as fehéret, ezzel is nyomdáztam a fehér mintákat. A gyűrűs ujjamra BPS fóliaragsztó segítségével vittem fel az aranyholó fóliát. A középsőujjamon a BornPrettyStore MetalSeries B501 Rose in Peril árnyalatát használtam. A matt fedőlakk szintén Moyra gyártmány.








A második manikűr kis egyszerű lett, de nem gond az. Kell ilyen is. :) Alapnak a Goldenr Rose Paris 124-es crimson árnyalatú lakkját használtam, ezzel is nyomdáztam a Moyra No. 03-as alapra. Középső ujjamra került egy BPS háromszög alakú arany szegecs.

Az alsó manikűrhöz stamping decals technikát alkalmaztam. Élőben sokkal jobban nézett ki, itt a fényviszonyok miatt talán, de a színek nem jöttek olyan jól ki. Élőben sokkal jobban passzolt. Alapnap a BPS Rose in Peril lakkját használtam. Nyomdázást az AVON Matte Violetta lakkjával készítettem, aztán kitöltöttem a mintát világoslilával (Moyra No. 912 Jaqueline), fehérrel (Moyra No. 03) és világoszölddel (Moyra No. 90).



Az utolsó manikűrt nem pont ilyenre terveztem, de amilyet szerettem volna, ahhoz túl pici a körmöm, így végül ez a manikűr született meg. Bár nem ez volt a cél, nekem tetszett a végeredmény. :) Alapnak a Rapsodi 347 sötétkék árnyalatát használtam, erre nyomdáztam a Moyra fehér fólianyomdalakkjával, majd a Moyra Metal Effect 304 ezüst lakkjával díszítettem néhány pöttyöcske formájában.




Rátok milyen benyomást tettek a lemezek? Esetleg már megvan valamelyik a saját készletetekben is?



Born Pretty Store weboldalán még számos, nyomdalemez és gyönyörűbbnél gyönyörűbb nail art csoda közül válogathattok. ;) Ha használjátok a VNX31 kuponkódot további 10% árkedvezményben részesültök!

Szeretitek a BPS nyomdalemezeit?

Szép napot!
Bella
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből