2017. június 23., péntek

NOTD | Áprilisi manikűrök

Sziasztok!

Az elműlt hónapokban nem csak kevesebb blogbejegyzés születik, de kevesebb manikűr is, mint az megszokott volt az elmúlt években. Picit l is vagyok maradva a posztolásukkal, de most egy bejegyzésbe gyűjtöttem 3 áprilisi, illetve egy márciusi manikűrt.Ezt a manikűrt szerettem volna, ha nem indul meg a fehér Moyra már másnap délelőtt - lévén, előző este készítettem a manikűrt, csupán két napot élt meg.
Használt termékek: Moyra No. 03, Moyra No. 35, fekete franken duókróm, Catrice Crushed Crystal 01 Royal REDding + BornPrettyStore BP 97-es lemez.Ezt a manikűrt viszont tényleg nagyon szerettem. Ha jól emlékszem, hordtam is kb egy hétig, ha nem tovább. Kellemes meglepetés volt, hogy viszonylag szép vékony vonalakat tudtam húzni az ecsetemmel (mióta a régi ellett, és ez az újabb van, erre nagyon ritkán kerül sor, egyszerűen nem áll a kezemre az ecset), nem csak a bal, de a jobb kezem körmein is.
Használt lakkok, termékek: Eveline 8in1 alaplakk, AVON Gel Finish Fire Cracker, Moyra No. 35 + BornPettyStore BP 92-es nyomdalemez, fekete akrilfesték.

Ezt a manit imádtam hordani! Sőt, legszívesebben most is elkészíteném magamnak. Pont tavasz közepe volt, mikor viseltem, üde színfolt volt a monoton hétköznaokban. Az elkészíése sem vett fel sok időt. Emlékszem, addig hordtam, míg már (számomra) csúnya volt a lenövés.
Használt lakkok, termékek: Moyra No. 912 Jaqueline, Moyra Holographic 255 + fehér akrilfesték.
Ezt a manikűrt még március legelején készítettem, az ihletet amúgy Andi manikűrje adta, régóta szerettem volna elkészíteni és teljes mértékben meg voltam vele elégedni, én nagyon szerettem viselni. :)
Használt lakkok, eszközök: Essence 48 My Love Diary, Essence 140 Go Bold!, Moyra No. 35, Essence Ultra Gloss Nail Shine fedőlakk + Harunouta L009 nyomdalemez, BPS átlátszófejű nyomdapárna.Nektek hogytetszenek az elkészült manikűrök? Van kedvencetek?

Szép napot!
Bella

2 megjegyzés:

  1. a lila-holo párosítás tök jó lett! ismerős érzés amikor a manikra kevés idő jut :(

    VálaszTörlés

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből