2017. június 20., kedd

Teszt | 25 darabos szilikonpötty géllakkokhoz


Sziasztok!

Ma egy nagyon praktikus kis dolgot szeretnék nektek bemutatni, méghozzá olyan ki pöttyöket, melyeket a géllakkos üvegek/tégelyek tetejére lehet rakasztani, így számon tartva a benne található lakk színét.
Praktikus kartontasakban érkezik. Azért fotóztam le a hátoldalát, hogy ti is láthassátok, hogyan lehet visszazárni.
A tasakban egy 5*5 db-os négyzet alakú szilikonlapon sorakoznak fel a bogyók. Én 25 darabosat kaptam, de lehet 100 és 10 darabosat is rendelni.
Én egy hurkapálcikára ragsztottam fel két pöttyöt (a fehér é átlátszó géllakokat lezsámítva eddig csak ez a két árnyalatom van^^), majd festettem-lámpáztam-festettem-lámpáztam-fixáltam. Utólag olvastam el, hogy fedőlakk is jöhetett volna rá. Ez most nálam elmaradt, de legközelebb azt sem hagyom ki.


Nálam a nude árnyalatú lakknál a festés levált a pöttyről, gondolom, ez az én hibám. Annak tapadására végül kétoldalú ragasztóval segítettem rá. :D


Mi a véleményetek erről a termékről? Szerintem megkönnyíti a dolgunkat, hisz hiába van színminta sok géllakkos üvegen, az nem mindig színhű.Born Pretty Store weboldalán még számos, géllakk és gyönyörűbbnél gyönyörűbb nail art csoda közül válogathattok. ;) Ha használjátok a VNX31 kuponkódot további 10% árkedvezményben részesültök!

Szoktatok géllakkot hordani?

Szép napot!
Bella

2 megjegyzés:

  1. Én kidobtam :D Marha nagy bumszli lesz a lakkos üveg tetején, sokszor leesett, szóval inkább búcsút intettem neki :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én eddig a felmerülő problémát (amit fent is írtam, nem tapadt meg a lakk a pöttyön) meg tudtam oldani. Nekem nagyon jól jön, hogy kupakon látom a lakk árnyalatát, mert a gyári színminta sok esetben eltér a valóságtól.

      Törlés

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből