2017. április 13., csütörtök

NOTD | Húsvétváró nyuszis manikűr

Sziasztok!

Ma egy újabb manikűrt szeretnék nektek bemutatni. A végeredménnyel nem vagyok megelégedve. Látszik, hogy nagyon rég készítettem matricás technikával manit, mert teljesen kiment a fejemből, hogy a plusz részeke levágjam... így aztán csúnya lett felapplikálva. Viszont időhiány miatt húsvétig maradni fog.


A másik kezemen is hasonló nyuszik vannak, annyi különbséggel, hogy a gyűrűs ujjamon van a Moyra 45 félholo málnarózsaszín, illetve a mutató ujjamon a nyuszilány.
A nyuszik kidolgozásán is van még hova fejlődni... Radié sokkal szebb, pedig ahogy elnézem, a méret kb azonos ezzel.Nektek hogy tetszik a mani? Hogyan készültük húsvétra?

Szép napot!
Bella

2 megjegyzés:

  1. nekem sose sikerül a stamping decals-okat felrakni szépen, nem is értem hogy csinálják mások. bárhogy vágom :D kezdem azt hinni, hogy igazából pont az a lényeg, hogy akkora legyen, hogy beterítse az egész körmöt... meg nekem általában buborékos lesz, nem tudom miért :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Most nekem is buborékos lett, illetve kissé nehéz volt felhelyezni, mert kb 12 óát száradt.

      Törlés

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből