2013. január 11., péntek

Teszt | Moyra 45

A bűvös Moyra 45! Avagy az első holo lakkom. *.* És természetesen imádom! Hiszen a holo csodákat csak imádni lehet! :)


 Az állaga nagyon jó, egy rétegben is jól érvényesül, de én jobban szeretem két rétegben. Hamar szárat, az ecsettel is jl lehet dolgozni, bár átlagosnak mondanám a formáját.
Sajnos a tartósságáról még nem tudok nyilatkozni, mert csak próbából kentem fel, nem hordta sokáig, de majd mesélek, ha több tapasztalatom is lesz. :)

A középső- és kisujjam körmére vittem fel egy réteg Moyra 99-et is. Élőben jobban néz ki a kettő együtt, bár így sem túlzottan fogott meg, így nem valószínű, hogy fogom őket így együtt használni.

Nektek megvan a Moyra holo lakkja? Mi a véleményetek róla vagy úgy átlagosan a márkáról?
Bella

6 megjegyzés:

 1. Nekem a barna van meg, mert az üzletben a margarétán az tűnt a legholobbnak. Ez nagyon szép, én a barnámat eddig egyszer használtam. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Wáó! Nem is tudtam, hogy van barna holo lakkjuk is, csak kettőről tudtam eddig, egy világosabb (43) és egy sötétebb (45) rózsaszínt. AZ enyém a sötétebb, sajnos a világosabból nem volt, illetve 43-asuk volt, de még a régi számozásban, az pedig lilás-kék lakk. :)

   Törlés
 2. ez nagyon szép. :) még nem is láttam ilyen Moyra lakkokat.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hát, a szülővárosomban nálunk sem lehet ilyen árnyalatokat kapni, csak az ősrégi Moyra lakkokból van szortimenten, de itt szerencsére akad egy-két újabb lakk is. :)

   Törlés
 3. Hűűű de szép. :) Hol vetted és kb. mennyiért?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kolozsváron vettem, egy kis üzletecskében, kb 6-8 lejért, sajnos már nem emlékszem, pontosan, de a kettő közt valahol. :)

   Törlés

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből