2017. április 24., hétfő

ManiCute | Csillagos égbolt

Sziasztok!

Újabb két hét el telt a legutóbbi ManiCute forduló óta, ezért eljött az ideje egy újabbnak. Ezúttal a csillagos égbolt volt a témánk.

Először nm szerettem volna túlbonyolítani, úgy gondoltam, a Flormar duochrome lakkjára ráhúzok valamilyen csillámos lakkot a két középső ujjamon, másik hármon meg egy-egy arany szegecset és kész is. Igen ám, de időközben beszereztem egy arany és egy ezüst akril fetéket is, amit mondanom sem kell, rögtön ki szerettem volna próbálni. Így rögtön újratervezés következett.


Fekete alapot festettem (Moyra Nina), erre jött az ezüst és arany minta, majd előbb fényes, aztán matt (Moyra mattító) fedőlakk.
Egyáltalán nem vagyok megelégedve, ám ezúttal nem a kézügyességem, mint inkább a festékek hibájából. Egyszerűen nem ilyet szerettm volna. Akkora csalódás volt mindkettő. :( Az arany még úgy ahogy elmegy, de az ezüst valami borzalom. Nem egy összefüggő fémes festék, hanem milliónyi apró csillámból áll, amivel baromi nehéz dolgozni, ez a képeken is tökéletesen látszik. Annyira sajnálom, hogy ilyen a festék, mert akkora terveim voltak vele. :( Pont ilyen szemcsés ezüst lakkom is van, miközben a manit készítettem, úgy éreztem végig, hogy a Rapsodi ezüst lakkommal szenvedek épp... :/
Szóval még mindig keresem a tökéletes ezüst és arany akrilfetéket! Ha van tippetek, oszátok meg velem!
Igazából miután lemostam jutott eszembe, hogy ehhez a témához azért mázlimra pont illik ez a szemcsés ezüst festék, ettől függetlenül sem vagyok megelégedve vele.
Az alsó képen fedőlakkal látható. Csak mattításkor vettem észre, hogy nem tisztítottam le a körömfelület meleltti bőrt, ezért előre is elnézéseteket kérem. :/


A többiek alkotása:

10 megjegyzés:

 1. mindkét fedővel jó, és nekem ennél a maninál pont bejött az ezüst "nem-egybe-függése" :D szuper mani lett :)

  VálaszTörlés
 2. Nagyon jó lett, elsőre nekem is ilyen manikűr volt eszemben :D

  VálaszTörlés
 3. Nekem tetszik, jól néz ki így is :)

  VálaszTörlés
 4. Kár érte, hogy ilyen ez az akril...... Ettől függetlenül nagyon ötletes és szép lett! Nekem a matt verzió jobban tetszik! (-:

  VálaszTörlés
 5. Nekem tetszik matt és fényes verzióban is, de talán a fényes felület jobban tükrözi az éjszakai csillagos égboltot. Szerintem szuper :)

  VálaszTörlés
 6. Köszönöm lányok, örülök, hogy tetszik! :)

  VálaszTörlés
 7. Szerintem csinos, és milyen szép hosszúak a körmeid!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm! Itt még tényleg szép hosszú volt, aztán levágtam belőle, mert zavart munka közben. Most ismét ilyen szép hosszú, de megint le kell vágjam, most teljesen rövidre, mert a jobb kezem hüvelykujján a köröm kezdett beszakadni, de naaaagyon mélyen. Már a mosolyvonal fölött kb 2mm-el a körömlemezen. :/

   Törlés

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből