2017. április 8., szombat

NOTD | Lila virágos

Sziasztok!

Ezt a manikűrt még pár hete készítettem. Először úgy terveztem, elraktározom és a szeptemberi 31 napos kihívás keretén belül teszem közzé. Időközben viszont rájöttem, hogy nekem is meg kell tanulnom nemet mondani. Má az utóbbi két-három évben is nyűg volt a kihívást teljesíteni... ezért nemes egyszerűséggel elengedtem a dolgot. A blog fennmaradása óta ez lesz az első év, hogy nem lesz 31 napos kihívás. Úgyhogy ma bemutatom nektek a lila témára készült manikűrömet.


Nagyjából azokat a lakkokat használtam fel, amiket februárban zsákmányoltam: Miss Sporty 556, Rapsodi 304. Moyra No. 03, Golden Rose 120, Moyra mattító fedőlakk + BornPrettyStore BP-100 nyomdalemez.Itt még fényesen, mattító fedőlakkelőtt. Ez a lilás topper hatalmas kedvencem volt régebb, most viszont sehogyse jöttbe fényesen, matt verziójában viszont alig akartam egy hét után is lemosni a körmeimről.Hogy tetszik a manikűr? A matt vagy a fényes verzió jön be nektek jobban?

Szép napot!
Bella

2 megjegyzés:

 1. Èn a mattot szeretem :D Az ùtòbbi időben mindenből csak mattot vàsàrolok. :) Amùgy nagyon szèpek a körmeid, nekem sajnos sosem nőlnek meg, nagyon vèkonyak ès betörnek. De ha meg is nőlne, èn nagyon ügyetlen vagyok mèg be se tudom szèpen festeni :p

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülök, hogy tetszik! Nekem van mattító lakkom, azt használtam. AJánlom neked is, ha nagyon szereted a matt hatást. Bármilyen lakkozásra rá lehet húzni. :)
   Időnként nekem is szokott töredezni, olyankor visszavágom és pár hónapig mandula körömformát viselek.
   A lakkozásra is igaz hogy gyakorlat teszi a mestert. :) 4-5 éve még nekem se mindig sikerült szépn kilakkozni. Sőt, valójában van, hogy most sem megy tökéletesen, ez hangulatfüggő nálam.

   Törlés

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből