2015. május 8., péntek

Teszt | Rimmel - Lemon Drop, Pillow Talk, Mary Mary Quite Contrary

Sziasztok!

Ma három olyan pasztell színű lakkot szeretnék nektek bemutatni, melyek már nagyon régóta vártak a sorukra. Ez a három lakk a Rimmel Lemon Drop, Pillow Talk és Mary Mary Quite Contrary névre keresztelt lakkocskái.


Mindhárom lakkról ugyanazt tudom elmondani: három réteges lakkok, száradási idejük picit gyorsabb az átlagosnál, de nem viszik túlzásba, a színűk nagyon szép, fényere száradnak és tartósak. Az üveg a szokásos kis kiszerelésű Rimmel üveg, tömzsi ecsettel, mellyel viszonylag jól lehet dolgozni. (Bár csak zárójelben jegyzem meg, a Golden Rose Rich Color lakkja után az azonos színű Rimmel Sky High lakkját alig tudtam felkenni, hiába a tömzsi ecset, a GR ecset nyomába sem érhet)
A sárga és a lila krém finisű, míg a kék enyhén shimmer finist kapott.


058 - Lemon Drop

Egy réteg

Két réteg

Három réteg

853 - Pillow Talk


621 - Mary Mary Quite Contrary


Színben a lila áll hozzám legközelebb, mégis, a három rétegű fedés miatt mindhárom lakk csak nagyon ritkán kerül elő.

Nektek megvan valamelyik lakk? mi a véleményetek róla?

Kellemes pénteket,
Bella

5 megjegyzés:

 1. Nekem is a lila tetszik. Ritkán veszek Rimmel lakkot, hacsak nem szeretek bele egy színbe nagyon, mert krém finishben még mindig a Moyra a kedvencem, főleg mert olcsó és minden nap elmegyek a boltjuk előtt.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nálunk sajnos nagyon kicsi a Moyra választék, az új kollekciók nem is nagyon érnek el ide, vagy csak féléves/éves késéssel. Viszont most már a Rimmelnél én is többre értékelem a GR vagy AVON lakkokat.

   Törlés
 2. Nekem a kék megvan.Egyik kedvencem :)

  VálaszTörlés
 3. Nekem is a kék tetszik a legjobban! :)

  VálaszTörlés
 4. Örülök, hogy tetszik nektek. :) Most, hogy a Maybelline pasztellkékem elfogyott, valószínűleg én is gyakrabban fogom használni.

  VálaszTörlés

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből