2015. május 16., szombat

NOTD | Pávás próbálkozás januárból

Sziasztok!

Ma egy olyan manikűrt szeretnék nektek bemutatni, amit még januárba készítettem el Timi Madár Móka kihívására, amit végül félbehagytam (vagy már el sem kezdtem posztoli? Az igazat megvallva, már nem is emlékszem).


Az ihletadó a PolishedTwins lányok egyik alkotása volt, de meg kell mondanom, az enyém a Kristiné nyomába sem érhet. :D Egyáltalán nem vagyok megelégedve a manikűrrel. Szerintem a mostani, megvékonyított ecsetemmel, akrillal, illetve az elmúlt hónapokban szerzett tapasztalatokkal jobb manikűrt is tudnék készíteni. Szerintem majd újra is fogok csinálni. :)Ti szeretitek a páva-mintát? Én nagyon. :)
Szép napot,
Bella

4 megjegyzés:

  1. Szépek a lakk színek! Igen akrillal jobb lesz. Arra figyelj, hogy ahol leteszed az ecsetet először, ott lesz a legvastagabb a vonal. Azon jár az eszem, hogy hamarosan veszek egy profi ecstet.. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi szépen a tippet! :) Elviekben ez is speciális, manikűrökhöz való ecset volt, de még így is túl vastag. Sokáig azt hittem, én vagyok a hülye és kétbalkezes, amiért nem tudok vele dolgozni, aztán mikor láttam, hogy a videókon mennyire vékonyak az ecsetek, rájöttem, hogy nem (vagy nem csak) velem van a gond, így végül megnyirbáltam. Azóta nincs rá panaszom. :)

      Törlés

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből