2015. május 28., csütörtök

Kreatív | Karkötők székely színekben

Sziasztok!

Ma két csomózott karkötőt szeretnék bemutatni nektek, melyeket a múlt héten készítettem. Természetesen, történetük is van a karkötőknek. :) Egyik nagyon kedves magyarországi barátom jött pár napra Székelyföldre. Pünkösd vasárnap ebédre is meghívtam, így tudunk egy kis időt együtt tölteni, beszélgetni. Pár hete ő mutatott fotókat székely kokárdákról, akkor annyira megfogott, hogy mindenképp szerettem volna ezzel a színkombinációval karkötőt alkotni, mikor elmeséltem neki az ötletet, rögtön jelezte, hogy ő is szeretne egy példányt, így hozzá is láttam rögtön a csomózásukhoz.


Miközben csomóztam, folyamatosan beszélgettem vele és legjobb barátnőmmel is FaceBookon. Nehéz is volt egyiküknek sem említeni, épp mivel foglalatoskodom, de végül kibírtam, így mikor pünkösd vasárnap a kedves barátom ellátogatott hozzánk, meglephettem. :)
Izgultam kicsit, hogy fog neki tetszeni a minta, de szerencsére nem volt gond. :) Ő hívta fel arra is a figyelmem, hogy a mintában végtelen jelek vannak. :)

Ti szeretitek a csomózott karkötőket? Esetleg ismeritek is a technikát?

Legyen szép napotok,
Bella

2 megjegyzés:

 1. Hű de szép, ügyes vagy!
  Gyerekként volt mindenféle fonott karkötőm, makramés meg gyöngyös, de már nem hiszem, hogy meg tudnám csinálni, elfelejtettem a technikát.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi szépen! Örülök, hogy tetszik. Szerintem biztos tudnád ismét csinálni, nem olyan nehéz technika, ha egyszer megtanulja az ember, nem felejti el. :)

   Törlés

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből