2012. szeptember 18., kedd

Kreatív | Kék-fehér "Jégkirálynő" fülbevaló

Katival, a Makacska konyhája blog írójával csere-berét folytattunk. :) Az ő csomagocskája már ma megérkezett, a keresztszemes rózsa-nyaklánc mellett ezt a pár fülit is rejtette. Meg még egy könyvjelzőt, amit majd holnap mutatok, és ami nem cseretárgy, hanem nyeremény ajándék volt. :)

Ez a füli Kati kérésére készült, eddig ez a 4. "Jégkirálynő" fülim, eddig nem csomóztam kettőt ugyanolyat, valamit mindig változtatok rajta, persze, akaratom ellenére.^^ Így volt ez most is, de egyáltalán nem bánom, mert szerintem az eddigi legjobb "Jégkirálynő" füli lett. :) Legnagyobb örömömre Katinak is tetszik. :)


Kedves Kati, szívből örülök, hogy tetszik a füli, viseld egészséggel! :)

Bella

4 megjegyzés:

 1. Bella, bizony hogy tetszik, nagyon -- nagyon:) Nagy fülbevaló - bolond vagyok:) És már látom, hogyfogom besöpörni a dicséreteket a szép fülcsiért:)
  Szeretem ha egyediek az ékszereim, és a Jégkirálynő igazán az:) Mégegyszer köszi:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülök, hogy tetszik! Remélem, azóta is nagy szeretettel és örömmel viseled! :)

   Törlés
 2. Hát ez is nagyon csodás füli lett!!Ebbe is jó sok munka lehet!Nem szeretem a kék színt annyira, de ez különösképpen tetszik!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Valóban nem volt kis meló, de megérte! :) Köszi szépen. :)

   Törlés

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből