2017. február 19., vasárnap

Szólánc | 7. forduló - Nyomda

Sziasztok!

Most először csatlakozok a Helie által útjára indított Szólánc játéknak. Ezt a fordulót PP szervezte, ő adta meg a témát is, mely a nyomda lett. Az utóbbi hónapokban nem nagyon volt időm lakkozni, ha mégis felkentem valamit, akkor volt, hogy egyik vagy max. két körmömre. Be is zsákmányoltam egy csomó nyomdalemezt, szerintem sikerült is megdupláznom a gyűjteményem, most az egyik ilyen új lemezről készítettem el egy nagyon egyszerű és gyors manikűrt.
Használt lakkok, eszközök: Moyra Nina, Moyra Metal effect ezüst, AVON Mineral Crush Diamond + Moyra Visuality nyomdalemez, BPS karácsonyi "taknyos" nyomdapárna és hópelyhes lehúzóHogy tetszett a manikűr?

Nézzétek meg a többiek alkotását is:

4 megjegyzés:

 1. még egy Mineral Crush? honnan szerzed őket? ez is gyönyörű *.* hogy-hogy én nem láttam még ezeket a katalógusban? :D vaksi vagyok

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A romániai katalógusból is hónapokig ki voltak véve, aztán most ismét benne volt az év elejiben, rögtön megrendeltem hármat - ebből az egyik régebb is megvolt, de szeptemberben ellopták, így most pótoltam. Lassan kezd visszabillenni a lelki nyugalmam, ahogy az eltűnt lakkjaimat pótlom. :)

   Törlés
 2. Szuper lett! Olyan jó ez a minta és teljesen jól illik a homoklakkhoz :)

  VálaszTörlés

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből