2017. február 7., kedd

Legek 2016 - Best of 2016


Sziasztok!

Igaz, már január vége van, de csak most jutott időm megírni a 2016-os kedvences bejegyzést. Amióta a blogom megvan, minden évben elkészítettem ezt a bejegyzést, idén sem szerettem volna megszakítani ezt a hagyományt. Így ha szeretnétek megnézni, melyek voltak 2016-os év kedvenc manikűrjei, körömlakkjai és könyvei, olvassatok tovább! :)


Manikűrök
2016-ban az előző évekhez képest jóval kevesebb manikűr született, ennek megfelelően az ember azt hihetné, hogy idén könnyebben válogattam ki a TOP10 manit, viszont ez koránt sem volt így. Végül a listát nem sikerült 16 manikűrnél kisebbre redukálnom. Nagyon szerettem őket hordani, csupán két manikűr volt, amit az elkészítés után le is mostam, a többit napokig viseltem.
No, akkor nézzük is őket sorjában!


Körömlakkok
1. AVON Gel Finish Candy Apple - már évek óta a kedvencek között van, idén újra akartam vásárolni, de nem volt benne a katalógusban, de utána néztem, a májusiban ismét benne lesz, akkor majd biztos ami tuti alapon rögtön kettőt is fogok rendelni. | 2. AVON Gel Finish Creme Brulee - Először csalódás volt, mert tejszerű állagú, de azóta nagyon összebarátkoztunk. | 3. piCture pOlish Bohemian - Egyszerűen imádom ezt a lakkot | 4. Golden Rose Holiday #82  - Azt hiszem, mindenkinek ott kell legyen egy arany homoklakk a gyűjteményében, a legegyszernn lakkozásokat is fel lehet vele dobni, én gyakran szoktam használni | 5. Rimmel Rain Rain Go Away - Ő is azóta van benne a kedvencekben, hogy megvásároltam, a kedvenc nude árnyalatom.

Könyvek
2016-ban egész sok könyvet sikerült kiolvasnom, volt, amit kedveltem, volt ami nagyon megérintett, másokat csak végigszenvedtem. A teljes listát itt tudjátok megnézni, alább a kedvenceimet olvashatjátok, a címre kattintva a véleményemet is eléritek.Azt nem mondanám, hogy egy nagyon termékeny évet zártam, de nem volt ez annyira rossz. Azt nem hiszem, hogy a 2017-es évem termékenyebb lesz, de azt remélem, hogy legalább ennyit sikerül majd alkotnom. :)


Ha arra is kíváncsiak vagytok, Instagramon Nektek melyik volt a kilenc kedvenc képetek, kattintsatok: 

Előző legek: 201520142013 - 2012 - 2011

Nektek melyek voltak a kedvenceitek?

Köszönöm, hogy velem tartottatok!
Szép napot mindnekinek!

Bella

2 megjegyzés:

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből