2017. február 27., hétfő

ManiCute & Teszt | Dry brush manikűr a BPS pandás nyomdalemeze felhasználásával

Sziasztok!

A mai egy kettő az egyben bejegyzés. Nagyon szeretem a dry brush manikűrt, mégsem érzem túl sikeresnek, rögtön le is töröltem fotózás után.
A lemez a szokásos kék fóliával védve érkezett, és a szokásos méretben, fehér védőtalppal, ami segít abban, hogy biztonságosabban nyomdázzunk, ne vágjuk meg magunkat lakkozás közben.

A lemezen nagyon cuki minták vannak. Sajnos a legtöbbje túl nagy az én apró körmömhöz, a manikűrön is látszik, hogy a minták épp hogy csak elférnek, vagy kicsit ki is lógnak.


Szkennelve


Használt lakkok: Kallos Love 27, Rapsodi 304, Miss Sporty 455, Moyra No. 943 Nina, BPS pandás nyomdalemez.
Born Pretty Store weboldalán még számos, nyomdázó felszerelés és gyönyörűbbnél gyönyörűbb nail art csoda közül válogathattok. ;) Ha használjátok a VNX31 kuponkódot további 10% árkedvezményben részesültök!

Szeretitek a BPS nyomdalmezeket?

Szép napot!
Bella

UI: Nézzétek meg a többiek alkotását is:4 megjegyzés:

  1. Aranyos. Jók a BPS lemezek, de valahogy leszokóban vagyok a nyomdázásról. A nagy lemezeik különösen szuperek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én csak most kezdek igazán rászokni. Sajnos már nincs annyi időm lakkozni, mint volt régebb, kell egy gyorsabb alternatíva.

      Törlés

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből