2017. február 6., hétfő

Teszt | BornPrettyStore BP-X06 nyomdalemez

Sziasztok!

A mai bejegyzésben egy BornPrettyStore-tól tesztelésre kapott nyomdalemezt szeretnék nektek bemutatni.


Maga a nyomdalemez egy 6*6 cm-es négyzet alakú, védőtokkal együtt érkezett. Ugyanúgy kék védőfólia volt a felületén, mint a többi új nyomdalemezen szokás, erről viszont ezúttal nem készítettem fotót.
A lemezen 11 minta található, ebből 8 nagyobb, 3 kisebb. Én a próbanyomdázás során nem tapasztaltam gondot, nem sekélyesek a minták. Ha mégis lehet látni hibát, az inkább annak az oka, hogy jobb híján az új és olcsó nyomdapárnámat használtam.

Szkennelve


Szilikon dolgozólapra nyomdázva


Eredeti bejegyzésBorn Pretty Store weboldalán még számos, nyomdalemez és gyönyörűbbnél gyönyörűbb nail art csoda közül válogathattok. ;) Ha használjátok a VNX31 kuponkódot további 10% árkedvezményben részesültök!

Nektek megvan ez a nyomdalemez?

Szép napot!
Bella

6 megjegyzés:

 1. nekem is meg van ez a lemez, bár én úgy tapasztaltam hogy a BPS X szériája (a négyzet alakú, nem a mostani új téglalapok) nem annyira kezelhető mint a nagy lemezeik. de lehet hogy csak én bénázom :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nekem egyelőre nem gyűlt meg vele a bajom, de tény, hogy nem is nagyon használtam még.

   Törlés
 2. Most jövök rá, hogy ez a nyomda lemez nekem is megvan és nem használtam egyáltalán :( Nagyon tetszik a manid.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nekem is van olyan lemezem, amit még nem próbáltam ki. Kíváncsi vagyok, te mit fogsz alkotni vele! Örülök, hogy tetszik a manim. :3

   Törlés
 3. Jó minták, nekem már megvan egy részük különböző lemezeken. Ennél egy fokkal puhább nyomdázó még jobb lenne, ez a kemény rózsaszín van pirosabb fejjel, na az jó, ezzel én mit összeszenvedtem körömre nyomásnál, aztán nem is használtam végül, továbbadtam.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nekem az előző ilyen rózsaszínem valamivel puhább volt. Na, azzal álom volt nyomdázni! Sajnálom is, hogy ellopták. :( De majd lehet beszerzek hozzá egy piros fejet is. :)

   Törlés

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből